Virhekoodi c00d1376 tai x0c00d1376 ilmenee, kun käytät Windowsin Xbox-sovelluksia

Ongelma

Saatat saada seuraavat virhekoodit ja sanoman käyttäessäsi Windowsin Xbox-sovelluksia.

c00d1376

x0c00d1376

The terms of service have been updated. Click Terms of Service to read and accept the terms in a web browser, then return to this screen to sign in. (Palveluehtoja on päivitetty. Napsauta Palveluehdot-linkkiä ja lue sekä hyväksy ehdot verkkoselaimessa. Palaa sitten tähän näyttöön ja kirjaudu sisään.)

Tämä tarkoittaa, että sinun on hyväksyttävä uudet tai päivitetyt palveluehdot.

Ratkaisu

Jos saat tämän virheen, et ole hyväksynyt päivitettyjä palveluehtoja. Varmista, että olet hyväksynyt uusimmat Xbox-palvelujen käyttöehdot.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä -linkkiä.