Pelit-sovelluksen asentaminen Windows 8:ssa

Windows 8 sisältää uuden Pelit-sovelluksen, jolla voit tarkastella omaa ja kavereidesi Xbox Live -toimintaa sekä selata pelejä ja muuta sisältöä sekä Xbox 360:lle että tietokoneelle.

Pelit-sovelluksen käyttäminen

Pelit-sovellus on asennettu valmiiksi useimpiin Windows 8 -tietokoneisiin. Sen ruutu on vihreä ja siinä on Xbox-ohjaimen kuva (katso mallikuva alta). Voit käynnistää sovelluksen tämän ruudun avulla. Jos sovellusta ei ole asennettu valmiiksi, voit hankkia sen maksutta Windows-kaupasta. Toimi seuraavasti:

1. Valitse aloitusnäytössä Windows-kauppa-ruutu.
  2. Sipaise näytön oikeasta reunasta kohti keskustaa ja valitse sitten Hae-oikopolku.
  3. Kirjoita Pelit.
  4. Etsi hakutuloksista vihreä Pelit-ruutu, jossa on Xbox-ohjaimen kuva.
  5. Valitse Install (Asenna).

Pelit-sovelluksen käyttäminen

Seuraava video esittelee Pelit-sovelluksen käyttöä.

Katso video Windows 8:n Pelit

Onko sinulla ongelmia kirjautumisessa?

Sinut kirjataan automaattisesti sisään Pelit-sovellukseen sillä Microsoft-tilillä, joka on liitetty Windows-profiiliisi. Jos sinulla on useita Microsoft-tilejä, muista käyttää tiliä, joka on liitetty Xbox Live -pelaajatunnukseesi. Saat lisätietoja ohjeartikkelista Microsoft-tilin hallinta.