Windows 8 -tietokoneen Xbox-sovelluksissa ilmenevien virheiden korjaaminen

Lue ohjeet Windows 8 -tietokoneen Xbox-sovellusten suorituskyky- ja vakausongelmien vianmääritykseen. Tämä artikkeli koskee seuraavia sovelluksia ja palveluita:

Apua Xbox Musiciin ja Xbox Videoon liittyviin ongelmiin saat seuraavista ohjeaiheista:

Vianmääritys

Xbox Liveen kirjautumiseen liittyvät ongelmat

Lisätietoja Xbox Liveen kirjautumiseen liittyvien ongelmien vianmääritykseen saat seuraavista ohjeaiheista:

Verkkosuorituskyvyn parantaminen ja viiveiden välttäminen

Jos haluat lisätietoja verkkosuorituskyvyn parantamisesta ja latausongelmista, tutustu ohjeaiheeseen Yhdistäminen Xbox Live -palveluun tietokoneella.

Tärkeiden päivitysten lataaminen

Varmista, että tietokoneeseen on asennettu uusimmat Windows-päivitykset. Varmista lisäksi, että tietokoneeseen on asennettu oikea DirectX-versio. Toimi näin:

Ohjainten päivittäminen

Jos sinulla on kuva- tai ääniongelmia, sinun on ehkä päivitettävä ääni- ja näyttölaitteiden ohjaimet. Päivitä ohjaimet usein. Vaikka laitteesi olisi uusi, sinun kannattaa silti hakea päivityksiä. Hanki uusimmat ohjainpäivitykset seuraavasti:

• Helpoin tapa hankkia uusimmat ohjaimet on suorittaa Windows Update. Se lataa uusimmat Microsoftin sertifioimat ohjaimet tietokoneeseen. Käytä tätä tapaa, jos et tunne kaikkia tietokonelaitteistosi yksityiskohtia.
  • Tarkista tietokone- tai laitevalmistajalta, onko heillä tarjolla uusia ohjaimia. Tämä on paras vaihtoehto kannettaville ja muille pienille tietokoneille.
  • Lataa laitteiston viiteohjain. Tämä on paras vaihtoehto kokeneille käyttäjille ja itse kootuille koneille.