Windowsin Xboxin ominaisuudet

Windows 8.1:n ja Windows RT 8.1:n Xbox-palvelun ominaisuudet

Xbox SmartGlass

Kuvaus

Xbox SmartGlassin ansiosta voit käyttää Windows 8.1 -pohjaista laitettasi toisena näyttönä ja käyttää älykkäitä toimintoja yhteydessä Xbox 360 -konsoliisi1. Toimimalla yhdessä laitteesi parantavat televisiosarjojen, elokuvien, musiikin, urheilun ja pelien käyttökokemusta. Hallitse televisiosi tapahtumia Windows-laitteen helppoja eleitä käyttämällä.

Huomautus SmartGlass edellyttää Xbox 360 -konsolia ja Internet-yhteyttä. Seuraavasta luettelosta näet, mitkä Xbox SmartGlassin ominaisuuksista ovat saatavilla alueellasi.

Xbox SmartGlassin ominaisuudet

• Laitteesi toimivat älykkäästi yhdessä tarjoten uudenlaisen viihdekokemuksen2.
  • Käytä ja hallitse suosikkisarjoja3, elokuvia4, musiikkia5 ja pelejä6 vuorovaikutteisesti.
  • Nauti katsottavaan televisio-ohjelmaan2 liittyvistä monipuolisista vuorovaikutteisista toiminnoista ja uudesta sisällöstä.
  • Pelaa Xbox 360 -pelejä6 uudenlaisella tavalla käyttämällä Windows 8.1 -laitetta henkilökohtaisena toisena näyttönä1.
  • Katso ostamiasi televisiosarjoja3 ja elokuvia4 vaivattomasti joko Windows 8.1 -laitteella tai Xbox 360 -konsolilla6.
  • Tilaamalla Xbox Live Gold -jäsenyyden (myydään erikseen) voit käyttää Xbox 360:n verkkoselainta: siirtyä sivulta toiselle, vierittää näyttöä ja lähentää näkymää nipistämällä.
  • Xbox Live Gold -jäsenenä voit hallita tiliäsi, lunastaa koodeja ja kirjoittaa osoitteita selaimeen Windows 8.1 -laitteen vaivatonta tekstinsyöttöä7 hyödyntämällä.
  • Voit saada Xbox 360:n valituista televisiosarjoista3, elokuvista4 ja peleistä6 monipuolisia ja mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Ominaisuuksien saatavuus

1 Xbox SmartGlass -kokemukset ovat saatavilla valituille peleille ja Xbox Live -sisällölle. Tietty sisältö edellyttää Xbox Live Gold -jäsenyyttä ja muita maksuja ja/tai vaatimuksia.

2 Xbox SmartGlass on saatavilla seuraavissa maissa: Argentiina, Australia, Itävalta, Belgia, Brasilia, Kanada, Chile, Kolumbia, Tšekin tasavalta, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Hongkong, Unkari, Intia, Irlanti, Israel, Italia, Japani, Korea, Meksiko, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Norja, Portugali, Venäjä, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Etelä-Afrikka, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Taiwan, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat.

3 Xbox TV -kauppa on saatavilla seuraavissa maissa: Kanada, Ranska, Saksa, Italia, Japani, Meksiko, Espanja, Ruotsi, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat.

4 Xbox Movies -kauppa on saatavilla seuraavissa maissa: Kanada, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Irlanti, Italia, Japani, Meksiko, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Norja, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat.

5 SmartGlass-musiikkitoiminnot ovat saatavilla seuraavissa maissa: Argentiina, Australia, Itävalta, Belgia, Brasilia, Kanada, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Irlanti, Italia, Meksiko, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Norja, Portugali, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Turkki, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat.

6 Xbox 360 -pelit ovat saatavilla seuraavissa maissa: Argentiina, Australia, Itävalta, Belgia, Brasilia, Kanada, Chile, Kolumbia, Tšekin tasavalta, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Hongkong, Unkari, Intia, Irlanti, Israel, Italia, Japani, Korea, Meksiko, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Norja, Portugali, Venäjä, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Etelä-Afrikka, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Taiwan, Turkki, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat.

7 Tekstinsyöttö tukee tällä hetkellä vain aakkosnumeerisia merkkejä.

Xbox Games

Kuvaus

Löydä kuumimmat peliuutuudet, rakastetut klassikot ja Windows-yksinoikeuspelit. Seuraa edistymistäsi pelaamissasi peleissä ja vertaa suorituksiasi ystäviesi vastaaviin. Lisäksi näet, mitä ystäväsi ovat tekemässä, ja voit lähettää heille viestejä. Seuraavasta luettelosta näet, mitkä Xbox Games -ominaisuuksista ovat saatavilla alueellasi.

Xbox Games -ominaisuudet

• Löydä ja osta pelejä ja pelien lisäsisältöä tietokoneelle.
  • Tarkastele pelitietoja, kuten ekstrat, saavutukset, ruutukuvat ja pistetaulukot1.
  • Peli ilmoittaa, kun on sinun vuorosi tai kun ystäväsi kutsuvat sinut pelaamaan.
  • Seuraa edistymistä ja saavutuksia ystäviesi kanssa.
  • Lähetä ja vastaanota tekstiviestejä ystäviesi kesken.
  • Katso, mitä pelejä ystäväsi pelaavat Windows 8.1 -laitteellaan, Windows Phonella tai Xbox 360:llä1.
  • Muokkaa profiiliasi ja pelisignaalejasi.
  • Jaa peli-, saavutus- ja profiilitietosi ystäviesi kanssa.

Ominaisuuksien saatavuus

1 Xbox 360 -pelit ovat saatavilla seuraavissa maissa: Argentiina, Australia, Itävalta, Belgia, Brasilia, Kanada, Chile, Kolumbia, Tšekin tasavalta, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Hongkong, Unkari, Intia, Irlanti, Israel, Italia, Japani, Korea, Meksiko, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Norja, Portugali, Venäjä, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Etelä-Afrikka, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Taiwan, Turkki, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat.

Xbox Music

Kuvaus

Xbox Music tuo ulottuvillesi kaiken haluamasi musiikin yhdessä helppokäyttöisessä sovelluksessa. Toista ja hallitse oman kokoelmasi musiikkia ja selaa sekä osta Xbox Music -kaupan kappaleita. Voit suoratoistaa miljoonia maksuttomia kappaleita välittömästi Windows 8.1 -laitteellasi. Voit myös hankkia Xbox Music Pass -tilauksen, niin saat käyttöösi rajattomasti musiikkia kaikilla laitteillasi.

Xbox Music -ominaisuudet

• Hallitse omaa musiikkikokoelmaasi.
  • Luo ja muokkaa soittolistoja suosikkikappaleistasi.
  • Tuo soittolistoja iTunesista. Kuuntele maksutta! Voit suoratoistaa miljoonia kappaleita Xbox Music -kaupasta Windows 8.1 -laitteeseesi.
  • Xbox Music Pass -tilaajana voit suoratoistaa musiikkikokoelmaasi Xbox Music -sivustosta2.
  • Radio luo heti mukautettuja soittoluetteloita suosikkiesittäjiesi perusteella1.
  • Osta kappaleita ja levyjä omaan kokoelmaasi1.
  • Tarkastele esittäjän tietoja sekä kuvia, elämäkertoja, levyluetteloja ja samanlaisia esittäjiä1.
  • Entistä parempi selaaminen: selaa musiikkikokoelmaasi lähentämällä tai loitontamalla näkymää sormilla tai hiirellä.

Ominaisuuksien saatavuus

1 Xbox Music -kauppa on saatavilla seuraavissa maissa: Argentiina, Australia, Itävalta, Belgia, Brasilia, Kanada, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Irlanti, Italia, Japani, Meksiko, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Norja, Portugali, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat.

2 Xbox Music Pass on saatavilla seuraavissa maissa: Argentiina, Australia, Itävalta, Belgia, Brasilia, Kanada, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Irlanti, Italia, Meksiko, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Norja, Portugali, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat.

Xbox Video

Kuvaus

Xbox Video -palvelu tuo ulottuvillesi uusimmat teräväpiirtoelokuvat ja TV-ohjelmat Windows 8.1 -laitteella. Sen ansiosta voit katsella suosikkisisältöäsi missä tahansa oletkin. Voit vuokrata ja ostaa uusia hittielokuvia tai elokuvaklassikoita ja pysyä ajan tasalla parhaiden TV-sarjojen uusimmista jaksoista. Xbox Video -palvelussa voit myös ryhtyä katselemaan teräväpiirtosisältöä välittömästi. Seuraavasta luettelosta näet, mitkä Xbox Video -ominaisuuksista ovat saatavilla alueellasi.

Xbox Video -ominaisuudet

• Nauti videokokoelmastasi.
  • Vuokraa tai osta uusimmat elokuvat Windows 8.1 -laitteellasi1.
  • Katso uusimmat televisiosarjat seuraavana päivänä ensiesityksen jälkeen2.
  • Katso välittömästi teräväpiirtona1.
  • Valitse ohjelmasi asiakkaiden ja kriitikkojen arvioiden perusteella1.
  • Löydä haluamasi nopeasti ja helposti.
  • Tarkastele elokuvien1 ja TV-ohjelmien2 yksityiskohtaisia kuvauksia.
  • Closed captions -tekstitys on saatavilla monille elokuville ja televisiosarjoille3.
  • Siirry katselemaan tietokoneelta Xbox 360:lle vain painiketta painamalla1,2.

Ominaisuuksien saatavuus

1 Xbox Movies -kauppa on saatavilla seuraavissa maissa: Australia, Itävalta, Belgia, Kanada, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Irlanti, Italia, Japani, Meksiko, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Norja, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat.

2 Xbox TV -kauppa on saatavilla seuraavissa maissa: Australia, Kanada, Ranska, Saksa, Italia, Japani, Meksiko, Uusi-Seelanti, Espanja, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat.

3 Closed captions -tekstitys on saatavilla vain Yhdysvalloissa.