Windowsin Xboxin julkaisutiedot

Xbox Musiciin ja Xbox Videoon tulee säännöllisesti uusia sovelluksia Windows-kaupasta.

Alla on lisätietoja Xbox Music- ja Xbox Video -sovellusten uusimmista päivityksistä.

Ratkaisut

Windows 8.1:n Xbox Music

Asenna Windows 8.1:n Xbox Music -sovellus

• Xbox Music -sovelluksen version 2.2.886.0 keskeisimpiä päivityksiä:
    • Näet nyt helpommin, milloin Tutustu-välilehden albumit tai kappaleet eivät ole suoratoistettavissa tai sisältävät muita rajoituksia.
    • Pieniä korjauksia ja parannuksia.

• Xbox Music -sovelluksen 22.4.2014 julkaistun version 2.2.849 keskeisimpiä päivityksiä:
    • Kun tilaa on tarpeeksi, sekoituksen ja jatkuvan toiston kuvakkeet näkyvät toistopalkissa – ei enää tarvetta kaivella valikkoa!
    • Voit nyt napata kokoelman kappaleiden kansiopolun (valitse yksi ja sitten Ominaisuudet), joten löydät ne nopeasti Resurssienhallinnassa.
    • Näet helpommin, mitkä kohteet ovat toistettavissa, kun olet offline-tilassa – etenkin esittäjän sivulla.
    • Lapsen tiliä käytettäessä on selvempää, milloin sisältö on aikuisille tarkoitettua eikä sitä voi toistaa.

• Xbox Music -sovelluksen 25.3.2014 julkaistun version 2.2.800.0 keskeisimpiä päivityksiä:
    • Kappaleet ja albumit, jotka eivät sijaitse tietokoneessa, näkyvät nyt himmennettyinä, kun olet offline-tilassa. Näet siis helpommin, mitkä kohteet ovat toistettavissa.
    • Pieniä korjauksia ja parannuksia.

• Xbox Music -sovelluksen 25.2.2014 julkaistun version 2.2.704 keskeisimpiä päivityksiä:
    • Kun vierität sivua, suuret ylätunnisteet piilotetaan, joten tärkeälle sisällölle on enemmän tilaa.
    • Luo ja järjestele soittoluetteloita, kokoa nyt toistettavien jono ja parantele kokoelmaasi vetämällä ja pudottamalla kappaleita ja albumeita.

• Xbox Music -sovelluksen 10.2.2014 julkaistun version 2.2.550 keskeisimpiä päivityksiä:
    • Voit nähdä seuraavan ja edellisen kappaleen parannetussa Nyt toistetaan -näytössä.
    • Voit nähdä nopeasti, jos Xbox Musicin tietty kappale tai albumi sisältää aikuisille tarkoitettua sisältöä.
    • Löydä Xbox Musicin suosituimmat esittäjät Tutustu-välilehdessä.

• Xbox Music -sovelluksen 12.12.2013 julkaistun version 2.2.338 keskeisimpiä päivityksiä:
    • Pieniä korjauksia ja parannuksia.

Windows 8.1:n Xbox Video

Huomautus Xbox Videon TV-sisältö ei ehkä ole saatavilla kaikilla alueilla.

Asenna Windows 8.1:n Xbox Video -sovellus

• Xbox Video -sovelluksen version 2.6.156.0 keskeisimpiä päivityksiä:
      • Päivityksen myötä koko sovellus on suunniteltu uudelleen sisällön löytämisen ja toistamisen helpottamiseksi.
      • Kaikki omistamasi sisältö ja omat videosi ovat yhä saatavilla kokoelmassasi.
      • Pieniä korjauksia ja parannuksia.

• Xbox Video -sovelluksen version 2.6.156.0 keskeisimpiä päivityksiä:
      • Päivityksen myötä koko sovellus on suunniteltu uudelleen sisällön löytämisen ja toistamisen helpottamiseksi.
      • Kaikki omistamasi sisältö ja omat videosi ovat yhä saatavilla kokoelmassasi.
      • Pieniä korjauksia ja parannuksia.

• Xbox Video -sovelluksen version 2.2.886.0 keskeisimpiä päivityksiä:
      • Pieniä korjauksia ja parannuksia.

• Xbox Video -sovelluksen 22.4.2014 julkaistun version 2.2.849 keskeisimpiä päivityksiä:
      • Pieniä korjauksia ja parannuksia.

• Xbox Video -sovelluksen 25.3.2014 julkaistun version 2.2.800.0 keskeisimpiä päivityksiä:
      • Latauksen laatu: Kun ostat teräväpiirtoelokuvan tai -televisiosarjan, voit nyt valita ladattaessa teräväpiirtolaadun tai tavallisen tarkkuuden.
      • Lajityypit: järjesteltyjä elokuvien ja televisiosarjojen luetteloita, joiden avulla löydät mahtavaa sisältöä.
      • Pieniä korjauksia ja parannuksia.

• Xbox Video -sovelluksen 25.2.2014 julkaistun version 2.2.704 keskeisimpiä päivityksiä:
      • Pieniä korjauksia ja parannuksia.

• Xbox Video -sovelluksen 10.2.2014 julkaistun version 2.2.550 keskeisimpiä päivityksiä:
      • Pieniä korjauksia ja parannuksia.