Virhekoodi 8015D004 tulee näkyviin, kun yrität kirjautua Xbox Liveen

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen:

This action cannot be performed at this time, please try again later. (Tätä toimintoa ei voi tehdä tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.) For more information, go to www.xbox.com/support. (Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/support.) 8015D004

Tämä saattaa tarkoittaa, että Microsoft-tilisi on lukittu tai poistettu käytöstä.

Ratkaisu

Ratkaise ongelma vahvistamalla Microsoft-tilisi suojaustiedot ja tarvittaessa lisäämällä ne. Voit tehdä tämän kirjautumalla sisään tiliisi, valitsemalla Oma tili ja valitsemalla sitten Microsoft-tilin suojaustiedot. Kun olet vahvistanut ja päivittänyt Microsoft-tilisi suojaustiedot, yritä kirjautua Xbox Liveen uudelleen.

Huomautus Jos saat sanoman, että Microsoft-tilisi on lukittu, poista tilin lukitus toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.