Virhekoodi 8015D004 tulee näkyviin, kun yrität kirjautua Xbox Liveen

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen:

This action cannot be performed at this time, please try again later. (Tätä toimintoa ei voi tehdä tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.) For more information, go to www.xbox.com/support: 8015D004. (Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/support: 8015D004.)

Tämä saattaa tarkoittaa, että Microsoft-tilisi on lukittu tai poistettu käytöstä.

Ratkaisu

Ratkaise ongelma vahvistamalla Microsoft-tilisi suojaustiedot ja tarvittaessa lisäämällä ne.

1. Kirjaudu sisään tiliisi.
  2. Valitse Tietoturva.
  3. Valitse Update Info (Päivitystiedot). Sinua pyydetään mahdollisesti kirjoittamaan salasanasi uudelleen tai sallimaan meidän lähettää sinulle suojauskoodi, jotta tiedämme, että juuri sinä teet muutoksia tiliisi.
  4. Kun olet vahvistanut ja päivittänyt Microsoft-tilisi suojaustiedot, yritä kirjautua Xbox Liveen uudelleen.
  5. Jos olet lisännyt puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen, joka ei ole vielä varmistettu, näet linkin, jonka kautta voit tehdä varmistuksen välittömästi.
  6. Jos sinulla ei ole vaihtoehtoista sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa, sinun pitää lisätä ainakin yksi sellainen ja noudattaa ohjeita. Suosittelemme kahta yhteydenottotapaa siltä varalta, että toinen niistä muuttuu.

Huomautus Jos saat sanoman, että Microsoft-tilisi on lukittu, poista tilin lukitus toimimalla ohjeiden mukaan.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.