Virhe Sorry, there’s a problem with your billing address (Laskutusosoitteessasi on ongelma) ilmenee, kun yrität tehdä ostoksen Xbox Livessä

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität ostaa Xbox Live -sisältöä:

Sorry, there’s a problem with your billing address. (Laskutusosoitteessasi on ongelma.) Fix it in Settings, Account, Manage Payment Options, then come back to try again. (Korjaa osoite valitsemalla Settings [Asetukset], Account [Tili] ja sitten Manage Payment Options [Maksutapojen hallinta]. Yritä sen jälkeen uudelleen.)

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Live -tiliin tallentamasi maksutavan laskutusosoitteessa on virhe.

Ratkaisut

Huomautuksia

Vaiheet tietokoneella: laskutusosoitteen muuttaminen

1. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta Oma tili ja kirjaudu sisään.
  2. Valitse Hallitse maksutapoja.
    Huomautus Turvallisuussyistä sinua voidaan pyytää kirjautumaan toisen kerran sisään.
  3. Valitse käytettävän maksutavan vierestä Muokkaa.
  4. Korjaa laskutustiedot.
  5. Valitse Tallenna, ja yritä tehdä ostos uudelleen.

Vaiheet Xbox 360 -konsolilla: laskutusosoitteen muuttaminen

1. Kirjaudu sisään konsoliin Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
picture
  1. Valitse Manage Payment Options (Hallitse maksutapoja).
picture
  1. Valitse päivitettävä maksutapa.
  2. Päivitä luottokortin laskutustiedot.
  3. Valitse OK, ja yritä tehdä ostos uudelleen.

Jos haluat muuttaa Xbox Live -tilisi laskutusnimeä, suorita yllä kuvatut tietokoneella tehtävät vaiheet.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.