Virhe Sorry, there’s a problem with your billing address (Laskutusosoitteessasi on ongelma) ilmenee, kun yrität tehdä ostoksen Xbox Livessä

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität ostaa Xbox Live -sisältöä:

Sorry, there’s a problem with your billing address. (Laskutusosoitteessasi on ongelma.) Fix it in Settings, Account, Manage Payment Options, then come back to try again. (Korjaa osoite valitsemalla Settings [Asetukset], Account [Tili] ja sitten Manage Payment Options [Maksutapojen hallinta]. Yritä sen jälkeen uudelleen.)

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Live -tiliin tallentamasi maksutavan laskutusosoitteessa on virhe.

Ratkaisu

Yritä ratkaista ongelma seuraavalla ratkaisulla:

1. Siirry Oma tili -sivulle.
  2. Kirjaudu pyydettäessä sisään käyttämällä Microsoft-tiliäsi.
  3. Valitse Maksaminen ja laskutus.
picture
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Valitse Maksutapojen hallinta ja sen jälkeen Muokkaa-valinta käytettävän maksutavan vierestä.
    • Valitse Change billing address (Muuta laskutusosoitetta).
  2. Korjaa virheelliset tiedot.
  3. Tallenna uudet tiedot kehotteiden mukaan, ja yritä tehdä ostos uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.