Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Vanhempien hyväksyntää ei voi suorittaa Xbox Live -lapsitiliä luotaessa

Vanhempien hyväksyntää koskevaa osioita ei voi suorittaa Xbox Live -lapsitiliä luotaessa. Kun yrität suorittaa sen, palaat aina prosessin edelliseen kohtaan.

Tämä voi tarkoittaa seuraavia asioita:

• Aikuisen tai lapsen Microsoft-tililtä puuttuu tietoja tai että tiedot ovat virheelliset.
  • Kaksivaiheinen vahvistus on otettu käyttöön vanhemman Microsoft-tilillä. (Vain Xbox.com)
  • Vanhemman Microsoft-tilin suojaustietoja on äskettäin päivitetty, ja meneillään on päivitysten voimaantuloa edeltävä 30 päivän odotusaika. (Vain Xbox.com)

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Vahvista kummankin Microsoft-tilin henkilökohtaiset tiedot

Huomautus Jos Xbox Live pyytää antamaan luottokortin vanhempien hyväksynnän vahvistamiseksi etkä asu Yhdysvalloissa, tämä voi tarkoittaa jompaakumpaa seuraavista asioista:

• Lapsen Microsoft-tilin maakenttä on virheellinen.
  • Lapsen Microsoft-tilin maakenttä on tyhjä.

Vahvista vanhemman Microsoft-tilin henkilökohtaiset tiedot

Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Siirry kirjautumissivulle ja kirjaudu sisään vanhemman Microsoft-tilin sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  2. Tarkista seuraavat Omat tiedot -sivun tiedot:
    1. Syntymäpäivä
    2. Sukupuoli (valinnainen)
    3. Maa/alue (pakollinen)
    4. Postinumero (valinnainen)
    5. Aikavyöhyke (valinnainen)
  3. Valitse Tallenna, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa vanhemman nimeä ja valitse sitten Kirjaudu ulos.

Vahvista lapsen Microsoft-tilin henkilökohtaiset tiedot

Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Siirry kirjautumissivulle ja kirjaudu sisään lapsen Microsoft-tilin sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  2. Varmista, että Maa/alue on oikein henkilötiedoissa. Jos tieto ei ole oikein, valitse Muokkaa ja päivitä tiedot.
  3. Valitse Tallenna, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa lapsen nimeä ja valitse sitten Kirjaudu ulos.

Huomautus Joissakin tapauksissa lapsen tilin maa- ja alueasetusta ei voi muuttaa, ennen kuin vanhemman tilin tiedot on vahvistettu. Tämä ongelma saattaa ilmetä esimerkiksi silloin, jos lapsen tilin maa- ja alueasetukseksi on valittu Yhdysvallat. Jos et voi muuttaa asetusta lapsen tilissä, ota yhteyttä Xbox-tukeen. Tarvitset Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen ja salasanan sekä vanhemman että lapsen tiliä varten.

Ratkaisu 2: Poista kaksivaiheinen vahvistus tilapäisesti käytöstä (vain Xbox.com)

Kaksivaiheisen vahvistuksen ottaminen käyttöön vanhemman Microsoft-tilillä estää vanhemman suostumuksen antamisen Xbox.comissa. Tämä ei kuitenkaan koske Xbox-konsoleita. Kirjaudu lapsen tilille joko Xbox Onessa tai Xbox 360:ssä ja noudata suostumuksen antamista koskevia ohjeita.

Jos käytössä ei ole konsolia, voit vaihtoehtoisesti poistaa kaksivaiheisen vahvistuksen tilapäisesti käytöstä, suorittaa vanhemman suostumuksen antamisprosessin Xbox.comissa ja ottaa kaksivaiheisen vahvistuksen jälleen käyttöön. Lisätietoja on ohjeaiheessa Kaksivaiheisen vahvistuksen poistaminen käytöstä.

Ratkaisu 3: Yritä uudelleen 30 päivän odotusjakson jälkeen (vain Xbox.com)

Jos olet äskettäin päivittänyt oman Microsoft-tilisi suojaustietoja, et voi tehdä muutoksia 30 päivään tai antaa vanhemman suostumusta Xbox.comissa.

Tämä ei kuitenkaan koske Xbox-konsoleita. Kirjaudu lapsen tilille joko Xbox Onessa tai Xbox 360:ssä ja noudata suostumuksen antamista koskevia ohjeita.

Jos mikään näistä ratkaisuista ei toimi tai et voi muuttaa lapsesi tilin maa- tai aluetietoja, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Lue lisätietoja Xboxin lasten tilien hallinnasta

• Selaa Xbox One -perheen tietosuojaan ja verkkoturvallisuuteen liittyviä artikkeleja.
  • Selaa Xbox 360:n tietosuojaan ja lapsilukkoasetuksiin liittyviä artikkeleja.