Vanhempien hyväksyntää ei voi suorittaa Xbox Live -lapsitiliä luotaessa

Vanhempien hyväksyntää koskevaa osioita ei voi suorittaa Xbox Live -lapsitiliä luotaessa. Kun yrität suorittaa sen, palaat aina prosessin edelliseen kohtaan.

Tämä voi tarkoittaa, että aikuisen tai lapsen Microsoft-tililtä puuttuu tietoja tai että tiedot ovat virheelliset.

Ratkaisu

Ratkaise ongelma vahvistamalla molempien Microsoft-tilien henkilötiedot.

Huomautus Jos Xbox Live pyytää antamaan luottokortin vanhempien hyväksynnän vahvistamiseksi etkä asu Yhdysvalloissa, tämä voi tarkoittaa jompaakumpaa seuraavista asioista:

• Lapsen Microsoft-tilin maakenttä on virheellinen.
  • Lapsen Microsoft-tilin maakenttä on tyhjä.

Vahvista vanhemman Microsoft-tilin henkilökohtaiset tiedot

Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Siirry kirjautumissivulle ja kirjaudu sisään vanhemman Microsoft-tilin sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  2. Tarkista seuraavat Omat tiedot -sivun tiedot:
    1. Syntymäaika
    2. Sukupuoli (valinnainen)
    3. Maa/alue (pakollinen)
    4. Postinumero (valinnainen)
    5. Aikavyöhyke (valinnainen)
  3. Valitse Tallenna, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa vanhemman nimeä ja valitse sitten Kirjaudu ulos.

Vahvista lapsen Microsoft-tilin henkilökohtaiset tiedot

Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Siirry kirjautumissivulle ja kirjaudu sisään lapsen Microsoft-tilin sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  2. Varmista, että Maa/alue on oikein henkilötiedoissa. Jos tieto ei ole oikein, valitse Muokkaa ja päivitä tiedot.
  3. Valitse Tallenna, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa lapsen nimeä ja valitse sitten Kirjaudu ulos.

Huomautus Joissakin tapauksissa lapsen tilin maa- ja alueasetusta ei voi muuttaa, ennen kuin vanhemman tilin tiedot on vahvistettu. Tämä ongelma saattaa ilmetä esimerkiksi silloin, jos lapsen tilin maa- ja alueasetukseksi on valittu Yhdysvallat. Jos et voi muuttaa asetusta lapsen tilissä, ota yhteyttä Xbox-tukeen. Tarvitset Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen ja salasanan sekä vanhemman että lapsen tiliä varten.

Jos sinulta kysytään vanhemman hyväksyntää yhä uudelleen tilin tietojen varmistamisen jälkeen, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Lue lisätietoja Xboxin lasten tilien hallinnasta

• Selaa Xbox One -perheen tietosuojaan ja verkkoturvallisuuteen liittyviä artikkeleja.
    • Selaa Xbox 360:n tietosuojaan ja lapsilukkoasetuksiin liittyviä artikkeleja.