Vanhempien hyväksyntää ei voi suorittaa Xbox Live -lapsitiliä luotaessa

Ongelma

Vanhempien hyväksyntää koskevaa osaa ei voi suorittaa Xbox Live -lapsitiliä luotaessa. Kun yrität suorittaa sen, palaat aina prosessin edelliseen kohtaan.

Tämä voi tarkoittaa, että aikuisen tai lapsen Microsoft-tililtä puuttuu tietoja tai että tiedot ovat virheelliset.

Ratkaisu

Ratkaise ongelma vahvistamalla molempien Microsoft-tilien tiedot. Voit tehdä tämän seuraavasti:

Huomautus Jos sinua pyydetään antamaan luottokortti vanhempien hyväksynnän vahvistamiseksi etkä asu Yhdysvalloissa, tämä voi tarkoittaa jompaakumpaa seuraavista asioista:

• Lapsen Microsoft-tilin maakenttä on virheellinen.
  • Lapsen Microsoft-tilin maakenttä on tyhjä.
  1. Vahvista vanhemman Microsoft-tilin henkilökohtaiset tiedot. Voit tehdä tämän seuraavasti:
    1. Siirry kirjautumissivulle ja kirjaudu sisään vanhemman Microsoft-tilin sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
    2. Valitse Perustiedot.
    3. Tarkista seuraavat Henkilökohtaiset tiedot -sivun tiedot:
      1. Syntymäaika
      2. Sukupuoli (valinnainen)
      3. Maa/alue (pakollinen)
      4. Postinumero (valinnainen)
      5. Aikavyöhyke (valinnainen)
    4. Valitse Tallenna, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa vanhemman nimeä ja valitse sitten Kirjaudu ulos.
  2. Vahvista lapsen Microsoft-tilin henkilökohtaiset tiedot. Voit tehdä tämän seuraavasti:
    1. Siirry kirjautumissivulle ja kirjaudu sisään lapsen Microsoft-tilin sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
    2. Valitse Perustiedot.
    3. Tarkista seuraavat Henkilökohtaiset tiedot -sivun tiedot:
      1. Syntymäaika
      2. Sukupuoli (valinnainen)
      3. Maa/alue (pakollinen)
      4. Postinumero (valinnainen)
      5. Aikavyöhyke (valinnainen)
    4. Valitse Tallenna, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa lapsen nimeä ja valitse sitten Kirjaudu ulos.

Huomautus Joissakin tapauksissa lapsen tilin maa- ja alueasetusta ei voi muuttaa, ennen kuin vanhemman tilin tiedot on vahvistettu. Tämä ongelma saattaa ilmetä esimerkiksi silloin, jos lapsen tilin maa- ja alueasetukseksi on valittu Yhdysvallat. Jos et pysty muuttamaan lapsen tilin maa- ja alueasetusta, ota yhteyttä Xbox-tukeen. Tarvitset Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen ja salasanan sekä vanhemman että lapsen tiliä varten.