Kirjautumisasetusten muuttaminen Xbox One -konsolissa

Jos haluat muuttaa kirjautumisasetuksia, kuten salasanan edellyttämistä kirjauduttaessa, voit tehdä sen seuraavasti:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  1. Valitse Asetukset.
  2. Valitse Kaikki asetukset.
  1. Valitse Tilit-kohdasta Kirjautuminen, suojaus ja todentamisavain. Jos olet aikaisemmin vaatinut salasanaa asetusten muuttamista varten, sinua pyydetään antamaan se nyt.
  1. Valitse Kirjautuminen, suojaus ja todentamisavain -kohdasta Muuta kirjautumis- ja suojausasetuksia.
  1. Valitse jokin vaihtoehdoista:
  • Tee se nopeasti kuin taikavoimalla. Ei salasanaa.
  • Ei esteitä. Ei ylimääräisiä sisäänkirjautumiseen tai asetusten muuttamiseen liittyviä vaiheita.
  • Varmista, että se olen minä. Kysy todentamisavaintasi.
  • Kysy todentamisavaintani. Sisäänkirjautumiseen, tuotteiden ostamiseen tai asetusten muuttamiseen vaaditaan todentamisavain.
  • Lukitse. Todentamisavain tarvitaan lähes kaikkeen.
  • Muokkaa. Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat mukauttaa, mihin toimintoihin vaaditaan salasana tai todentamisavain.