Xbox Live -laskutustilin tietojen muuttaminen tai päivittäminen

Pikalinkki

Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi, jos haluat tehdä muutoksia laskutustietoihisi.

Yleiskuvaus

Voit muuttaa Xbox Live -laskutustiliisi liitettyä nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta.

Huomautuksia

• Jos muutat toiseen maahan tai toiselle alueelle, sinun on suoritettava joitakin ylimääräisiä vaiheita, kun päivität Xbox Live -tilisi. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live -tilin alueen vaihtaminen.
  • Jos haluat muuttaa maksutapoja ja käyttää tilissäsi toista maksuvälinettä, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live -maksutavan vaihtaminen.
  • Jos sinulla on kysyttävää tilisi laskutukseen liittyen, napsauta sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä ja valitse Laskutus ja jäsenyydet.
  • Jos haluat saada selville Microsoft-tilisi ja tarkistaa siihen liitetyt tiedot, kuten puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen, lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen selvittäminen.

Ratkaisut

Vaiheet tietokoneella: Muuta tilisi nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta

1. Siirry Microsoft-tilin laskutussivulle ja kirjaudu sisään Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla (sähköpostiosoitteella ja salasanalla).
    Huomautus Jos olet unohtanut Microsoft-tilisi tunnistetiedot, siirry ohjeaiheeseen Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen tai salasanan selvittäminen.
  2. Valitse Payment & billing (Maksu ja laskutus).
  3. Valitse Billing info (Laskutustiedot). Laskutustietojen arkaluonteisuuden vuoksi sinua voidaan pyytää lähettämään suojauskoodi. Tällä varmistetaan, että muutospyynnön takana olet varmasti sinä.
picture
  1. Anna saamasi suojauskoodi ja valitse sitten Next (Seuraava).
  2. Tee Payment & billing (Maksu ja laskutus) -näytössä tarvittavat muutokset ja valitse sitten Next (Seuraava).

Laskutustietosi ovat nyt ajan tasalla.

Vaiheet Xbox 360 -konsolilla: Muuta tilisi osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa

1. Kirjaudu sisään konsoliin Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
picture
  1. Vieritä oikealle Account Management (Tilinhallinta) -kohtaan ja valitse Billing Information (Laskutustiedot).
picture
  1. Anna Microsoft-tilin salasana ja valitse Kirjaudu sisään.
  2. Muokkaa laskutustilin tietoja ja valitse sitten Done (Valmis).

Vaiheet Xbox One -konsolilla: Muuta tilisi osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa

1. Paina ohjaimen valikkopainiketta.
  2. Valitse Settings (Asetukset).
  3. Valitse Payment & billing (Maksaminen ja laskutus).
picture
  1. Siirry Change billing address (Muuta laskutusosoitetta) -kohtaan.
  2. Muokkaa laskutustilin tietoja. Jos et halua muuttaa mitään tietoja, paina ohjaimen B-painiketta ja valitse Next (Seuraava).
  3. Valitse Save info (Tallenna tiedot), kun olet tehnyt kaikki haluamasi muutokset. Jos sinun on muutettava jotakin muuta, valitse Make more changes (Tee lisää muutoksia).