Xbox Live -tilin tietojen muuttaminen ja päivittäminen

Yleiskuvaus

Voit muuttaa Xbox Live -tiliisi liitettyä nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta.

Ratkaisut

Huomautuksia:

• Jos muutat toiseen maahan tai toiselle alueelle, sinun on suoritettava joitakin ylimääräisiä vaiheita, kun päivität Xbox Live -tilisi. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live -tilin alueen vaihtaminen.
  • Jos haluat liittää pelaajatunnuksesi toiseen Microsoft-tiliin, lisätietoja on ohjeaiheessa Pelaajatunnuksen vaihtaminen toiseen Microsoft-tiliin.
  • Jos haluat muuttaa maksutapoja ja käyttää tilissäsi toista maksuvälinettä, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live -maksutavan muuttaminen.
  • Jos sinulla on kysyttävää tilisi laskutukseen liittyen, napsauta sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä ja valitse Laskutus ja jäsenyydet.
  • Jos haluat saada selville Microsoft-tilisi ja tarkistaa siihen liitetyt tiedot, kuten puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen, lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin selvittäminen.

Vaiheet tietokoneella: Muuta tilisi nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta

1. Siirry kohtaan Laskutustilin tiedot ja kirjaudu sisään Xbox Live -tiliisi liitetyllä Microsoft-tilillä (sähköpostiosoite ja salasana).

Huomautus Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin selvittäminen.

2. Valitse Profiili ja sitten Muokkaa profiilia.
  3. Asetustesi mukaan voit siirtyä suoraan Profiili-sivulle (siirry tällöin vaiheeseen 5 nyt) tai “Auta meitä suojaamaan tiliäsi -sivulle (valitse tällöin Seuraava tai Minulla on jo koodi).
picture
  1. Anna saamasi suojauskoodi ja valitse sitten Seuraava.
  2. Valitse Profiili-sivulta Muokkaa profiilia. Tee muutokset laskutustilin tietoihin ja valitse Tallenna.

Vaiheet konsolilla: Muuta tilisi osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa

1. Kirjaudu sisään konsoliin Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
picture
  1. Siirry Your Information (Omat tiedot) -kohtaan ja valitse Billing Information (Laskutustiedot).
picture
  1. Anna Microsoft-tilin salasana ja valitse Kirjaudu sisään.
  2. Muokkaa laskutustilin tietoja ja valitse sitten Done (Valmis).

Jos haluat muuttaa Xbox Live -tilisi laskutusnimeä, suorita yllä kuvatut tietokoneella tehtävät vaiheet.