Tietoja Microsoft-tilin salasanan poistamisesta Xbox-konsolista

Tallentamalla Microsoft-tilisi salasanan Xbox 360- tai Xbox One -konsoliisi voit nopeasti kirjautua sisään Xbox-tiliisi. Voit kuitenkin myös poistaa tallennetun salasanan milloin tahansa.

Huomautus Microsoft-tilin tallentaminen konsoliin ei ole sama asia kuin Xbox-profiiliin kirjautuminen. Jos poistat Microsoft-tilisi salasanan konsolista, sinun on annettava se aina, kun kirjaudut konsolilla Xbox Liveen.

Tietoja Microsoft-tilin salasanan vaatimisesta profiiliin kirjautumiseksi on ohjeaiheissa Kirjautumisasetusten hallinta Xbox 360 -konsolilla tai Kirjautumisasetusten muuttaminen Xbox One -konsolissa.

Xbox 360 -konsoli

Tässä on tietoja siitä, kuinka voit poistaa Microsoft-tilin salasanan Xbox 360:stä:

1. Valitse pelaajatunnuksesi Xbox 360 -konsoliin kirjautumista varten.
  2. Valitse settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
Asetukset-päänäytössä on korostettu Tili-asetus.
  1. Siirry vierittämällä oikealla olevaan kohtaan Your Information (Omat tiedot) ja valitse sitten Account Security (Tilin suojaus).
  2. Valitse Password at Sign-In (Salasanan käyttö kirjautumisessa).
  3. Valitse Require Password Here (Vaadi salasanaa).
    Huomautus Näet oikealla sanoman, jossa sanotaan, että sinun on annettava Microsoft-tilisi salasana, kun kirjaudut tähän konsoliin.
  4. Kirjaudu Xbox-tililtäsi ulos.
  5. Valitse pelaajatunnuksesi ja kirjaudu uudelleen sisään Xbox-tiliisi.
  6. Jätä Remember Password (Muista salasana) -valintaruutu valitsematta, jolloin Microsoft-tilisi salasana on annettava aina, kun kirjaudut sisään.

Xbox One -konsoli

Voit poistaa Microsoft-tilisi salasanan Xbox Onesta seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Vieritä alaspäin ja valitse pelaajatunnuksesi sisäänkirjautumista varten.
  4. Kun olet kirjautunut sisään, avaa opas palaamalla aloitusnäyttöön.
  5. Valitse Asetukset.
  6. Valitse Kaikki asetukset.
  7. Valitse Tili ja sitten Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain.
  8. Valitse Change my sign-in preferences (Muuta sisäänkirjautumisasetuksiani).
  9. Vieritä oikealle ja valitse sitten Lukitse.