Sinua pyydetään päivittämään tilisi tiedot, kun lataat Xbox Live -profiilin

Sinua saatetaan pyytää päivittämään Microsoft-tilisi tiedot, kun lataat Xbox Live -profiilin konsoliisi. Tämä johtuu siitä, että jätit lisäämättä tiettyjä tietoja tilin luomisen yhteydessä.

Sinua voidaan pyytää antamaan seuraavat tiedot, kun kirjaudut sisään konsoliin:

• Etu- ja sukunimi: Nimen avulla voimme mukauttaa Xboxin ja muiden Microsoft-palvelujen käyttökokemusta juuri sinulle. Sen avulla voimme myös vahvistaa henkilöllisyytesi, jos tiliisi murtaudutaan tai unohdat salasanasi.
  • Syntymäaika: Xboxin maailmanlaajuisen käytännön mukaan alle 18-vuotiaat käyttäjät tarvitsevat tilin luomiseen vanhempien luvan. Sen lisäksi meidän on noudatettava lasten tietosuojaa koskevia erityisiä vaatimuksia Yhdysvalloissa ja Etelä-Koreassa. Tästä syystä kaikkien tilien luomiseen tarvitaan syntymäaika.
  • Suojaustiedot: Kun teet muutoksia tilisi luottamuksellisiin maksu- tai tunnistetietoihin, meidän on varmistuttava siitä, että muutoksia olet tekemässä varmasti juuri sinä. Se tapahtuu lähettämällä sinulle suojauskoodi puhelimeen tai sähköpostiin.

Xbox One

Kun sinua pyydetään päivittämään Microsoft-tilisi, kun käytät Xbox One -konsolia, toimi konsolissa annettujen ohjeiden mukaan. Voit myös kirjautua sisään Microsoft-tiliisi osoitteessa account.xbox.com ja suorittaa tarvittavat tilipäivitykset siellä.

Xbox 360

Voit päivittää Microsoft-tilisi tiedot Xbox 360:ssä seuraavasti:

1. Siirry selaimella Oma tili -sivulle.
  2. Kirjaudu tarvittaessa sisään sillä Microsoft-tilillä, jota haluat muuttaa.
    Huomautus Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.
  3. Lisää etu- ja sukunimesi tai muuta niitä Lisää tiedot -näytössä. Lisää syntymäaikasi tai muuta sitä, valitse Seuraava ja päivitä tilisi toimimalla ohjeiden mukaan.

Jos haluat lisätä puhelinnumeron tai vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen henkilöllisyytesi vahvistamiseksi tai vahvistaa sen, toimi seuraavasti:

1. Siirry selaimella Oma tili -sivulle.
  2. Valitse Xboxin asetukset.
  3. Valitse Tietosuoja ja verkkoturvallisuus -kohdasta Xbox 360:n verkkoturvallisuus.
  4. Valitse Mitkä suojaustiedot haluat lisätä? -kohdasta Puhelinnumero tai Vaihtoehtoinen sähköpostiosoite.
    • Jos käytät puhelinnumeroa, valitse maa, anna puhelin- tai tekstiviestinumero kolmannessa ruudussa, valitse Tarkistustapa:-kohdasta Tekstiviesti tai Soitto ja valitse sitten Seuraava.
    • Jos käytät vaihtoehtoista sähköpostiosoitetta, anna sähköpostiosoite ja valitse sitten Seuraava.
  5. Anna antamaasi numeroon tai sähköpostiosoitteeseen lähetetyssä teksti- tai sähköpostiviestissä oleva koodi, valitse Seuraava ja vahvista henkilöllisyytesi toimimalla annettujen ohjeiden mukaan.