Microsoft-tilin lisääminen tai poistaminen Xbox Onessa

Voit helposti lisätä Microsoft-tilisi toiseen Xbox One -konsoliin tai lisätä sen uudelleen omaan konsoliisi, jos se on vahingossa poistettu. Voit myös poistaa sen toisesta Xbox Onesta. Lisää tai poista Microsoft-tili Xbox Onessa toimimalla tällä sivulla annettujen ohjeiden mukaan.

Huomautus Microsoft-tilisi on sama Xbox 360- ja Xbox One -konsoleissa.

Tällä sivulla

Microsoft-tilin lisääminen Xbox One -konsoliin

Voit lisätä Microsoft-tilisi mihin tahansa Xbox One -konsoliin. Toimi näin:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Siirry Kirjaudu sisään -välilehdessä kokonaan alas ja valitse Lisää ja hallitse.
  1. Valitse Lisää uusi.
  1. Anna Microsoft-tilin sähköpostiosoite ja valitse Enter.

Tärkeää Varmista, että et valitse Luo uusi tili -vaihtoehtoa, paitsi jos haluat todella tehdä niin. Jos valitset tämän vaihtoehdon, luot täysin uuden Microsoft-tilin.

Jos olet unohtanut, mikä sähköpostiosoite Microsoft-tiliisi liittyy, perehdy kadonneen tilin ratkaisuun.

1. Anna Microsoft-tilisi salasana ja valitse sitten Enter.

Jos olet unohtanut salasanasi, valitse Unohdin salasanani.

1. Lue Microsoftin palvelusopimus ja tietosuojatiedot ja valitse sitten Hyväksyn.
  2. Määritä kirjautumis- ja suojausasetukset ja lisää Microsoft-tilisi Xbox One -konsoliin toimimalla näytössä olevien ohjeiden mukaan.

Microsoft-tilin poistaminen Xbox One -konsolista

Voit helposti poistaa minkä tahansa Microsoft-tilin Xbox One -konsolista, sillä sinun ei tarvitse kirjautua sisään tiliin. Toimi näin:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Tili-kohdasta Poista tilejä.
  5. Valitse tili, jonka haluat poistaa.
  6. Vahvista valinta valitsemalla Poista.
  7. Kun olet valmis, valitse Sulje.

Voinko poistaa Microsoft-tilin etäältä?

Jos et enää pysty käyttämään Xbox One -konsolia, johon olet tallentanut Microsoft-tilisi, et pysty poistamaan tiliä etäältä. Voit kuitenkin vaihtaa salasanaa, jolloin Microsoft-tiliäsi ei enää voi käyttää toisessa konsolissa. Toimi näin:

1. Siirry selaimella Oma tili -sivulle.
  2. Kirjaudu tarvittaessa sisään Microsoft-tiliisi.
  3. Valitse Suojaus ja tietosuoja.
  4. Valitse Vaihda salasana ja toimi sitten ohjeiden mukaisesti.