Xbox-profiilin lisääminen tai poistaminen Xbox 360:ssä

Voit helposti lisätä tai poistaa Xbox-profiilin missä tahansa Xbox 360 -konsolissa. Lue tällä sivulla olevat ohjeet ja ota selvää, miten se tehdään.

Huomautus Xbox-profiilisi on sama Xbox 360- ja Xbox One -konsoleissa.

Xbox-profiilin lisääminen Xbox 360:een

Haluat ehkä käyttää Xbox-profiiliasi ystävän Xbox 360 -konsolissa moninpelin pelaamista varten tai lisätä sen uudelleen, sillä se on vahingossa poistettu omasta konsolistasi. Voit myös poistaa sen toisesta Xbox 360:stä.

Voit lisätä Xbox-profiilisi mihin tahansa Xbox 360 -konsoliin seuraavasti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Valitse Download Profile (Lataa profiili).

Huomautus Eikö Download Profile (Lataa profiili) -vaihtoehto ole näkyvissä? Tämä tarkoittaa, että olet kirjautunut sisään toisella profiililla. Kirjaudu ulos painamalla X-painiketta ja valitse sitten Download Profile (Lataa profiili).

3. Valitse Download Profile (Lataa profiili) -näytön alaosasta Download Profile (Lataa profiili).
Xbox 360:n Download Profile (Lataa profiili) -näyttö, jossa on korostettu Download Profile (Lataa profiili) -asetus.
  1. Kirjoita Xbox-profiiliisi liitetty Microsoft-tilin sähköpostiosoite. Jos et tiedä sitä, perehdy kadonneen tilin ratkaisuun.
  2. Anna Microsoft-tilisi salasana. Jos olet unohtanut sen, sinun on vaihdettava salasanasi.
  3. Huomautus Jos sinulla on lapsitili, Xbox-profiilin lataamiseksi Xbox 360:een tarvitaan vanhemman Microsoft-tilin tiedot.

4. Jos käytät konsolin kanssa ulkoista tallennuslaitetta, valitse tallennuslaite, johon haluat tallentaa Xbox-profiilin. Jos et käytä ulkoista tallennuslaitetta, Xbox-profiilin lataus käynnistyy.
  5. Kun olet ladannut Xbox-profiilin konsoliin, sinulta kysytään, haluatko konsolin muistavan salasanasi.
Xbox 360:n Download Profile (Lataa profiili) -näyttö, jossa on korostettu Remember Password (Muista salasana) -asetus.
  • Jos haluat kirjautua sisään ilman, että sinulta pyydetään salasanaa joka kerta, valitse Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto.

Pidä mielessä, että kun valitset tämän vaihtoehdon, kaikki konsolisi käyttäjät voivat kirjautua sisään sinuna ja käyttää tilitietojasi. Tämä koskee myös mahdollisesti tallentamiasi luottokorttitietoja.

• Jätä Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto valitsematta, jos haluat, että konsoli pyytää salasanaa tilille kirjautumista varten. Tästä on hyötyä, jos kotisi muut käyttäjät pääsevät helposti käyttämään konsoliasi tai jos olet ladannut Xbox-profiilisi ystävän kotona.

Tärkeää Jos olet ladannut Xbox-profiilisi toiseen konsoliin ja valinnut Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehdon, voit poistaa salasanan etätoimintona, jotta Xbox-profiiliisi ei pääse kirjautumaan toisesta konsolista. Lisätietoja on ohjeaiheessa Kirjautumisasetusten hallinta Xbox 360 -konsolilla.

Xbox-profiilin poistaminen Xbox 360:stä

Voit poistaa minkä tahansa Xbox-profiilin Xbox 360 -konsolista seuraavasti:

1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila).

Huomautus Jos et liitä konsoliin ulkoisia tallennuslaitteita, valitse Hard Drive (Kiintolevy). Jos käytät ulkoista tallennuslaitetta, valitse sen sijaan All Devices (Kaikki laitteet).

3. Valitse Profiles (Profiilit).
Kaikki laitteet -näytössä on korostettu Profiilit-asetus.
  1. Valitse poistettava Xbox-profiili.
  2. Valitse Delete (Poista).
  3. Valitse jokin seuraavista:
    • Delete Profile Only (Poista vain profiili) – Tällöin Xbox-profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei poisteta.
    • Delete Profile and Items (Poista profiili ja kohteet) – Tällöin profiili ja siihen liittyvät tallennetut pelit sekä saavutukset poistetaan.