Pelaajakuvan vaihtaminen Xbox 360:ssä

Pelaajakuva on se kuva, joka näkyy profiilissasi ystäville ja muille pelaajille.

Tällä sivulla kerrotaan, miten voit vaihtaa profiilisi pelaajakuvan Xbox 360 -konsolissa.

Pelaajakuvan vaihtaminen

Voit vaihtaa pelaajakuvaasi Xbox 360 -konsolissa seuraavasti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
Sormi painaa Xbox-ohjaimen keskikohtaa lähellä olevaa suurta opaspainiketta.
  1. Valitse Xboxin aloitusnäyttö.
  2. Valitse Settings (Asetukset) ja sen jälkeen Profile (Profiili).
  3. Valitse Edit Profile (Muokkaa profiilia).
  4. Valitse Gamer Picture (Pelaajakuva).
  5. Valitse Change Gamer Picture (Vaihda pelaajakuva).
  6. Valitse haluamasi pelaajakuva näytössä olevista kuvista.