Pelaajakuvan muuttaminen Xbox Onessa

Jokaisessa profiilissa on pelaajakuva, joka on pelaajatunnuksesi vieressä. Voit vaihtaa sitä mielesi mukaan. Voit myös lähettää oman mukautetun kuvan.

Pelaajakuvan vaihtaminen

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Siirry kohtaan Kirjaudu sisään > Oma profiili.
  3. Valitse Muokkaa profiilia > Vaihda pelaajakuva.
  4. Valitse a pelaajatunnus.

Mukautetun kuvan lähettäminen:

Jos haluat lähettää mukautetun kuvan, sinun liitettävä USB-laite, jossa on kyseinen kuva. Voit myös lisätä kuvan OneDrivesta (saatavana kaupassa Sovellukset-kohdassa), jos se on asennettuna konsolissasi.

Huomautus Omat kuvat ovat käytettävissä vain aikuisten Microsoft-tileissä.

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Siirry kohtaan Kirjaudu sisään > Oma profiili.
  3. Valitse Muokkaa profiilia > Vaihda pelaajakuva. (Sinun on aluksi valittava Switch to gamerpic [Vaihda pelaajakuvaan], jos korvaat avatarin omalla kuvalla.)
  4. Valitse Upload a custom image (Lähetä oma kuva) ja valitse sitten jokin käytettävissä olevista kuvista yhdistetystä laitteesta tai OneDrivesta.
  5. Valitse Upload (Lähetä).

Oman kuvan ilmestyminen näkyviin saattaa kestää hieman, kun tarkistamme sen olevan tarkoitukseen sopiva. (Jos se ei ole, sen paikalle palautetaan viimeisin pelaajakuva tai avatar, jota käytit.)