Xbox One -pelaajakuvan vaihtaminen

Pelaajakuva on se kuva, joka näkyy profiilissasi ystäville ja muille pelaajille. Voit valita valmiin pelaajakuvan tai luoda mukautetun pelaajakuvan avatar-hahmostasi.

Tällä sivulla kerrotaan, miten voit vaihtaa Xbox One -profiilin pelaajakuvan Xbox One -konsolia käyttämällä.

Huomautus Xbox One ei ehkä ole saatavilla kaikilla alueilla.

Pelaajakuvan vaihtaminen

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Siirry oppaan yläosassa olevaan kuvakkeeseen ja valitse Näytä profiili.
  3. Valitse Muokkaa profiilia.
  4. Valitse Vaihda pelaajakuva.

Valitse valmis pelaajakuva tai luo mukautettu pelaajakuva avatar-hahmostasi toimimalla ohjeiden mukaan.