Pelaajatunnuksen vaihtaminen Xbox One- tai Xbox 360 -konsolissa

Yleiskuvaus

Voit vaihtaa pelaajatunnuksesi kerran ilmaiseksi 30 päivän sisällä sen luomisesta. Voit tehdä tämän kirjautumalla sisään osoitteessa live.xbox.com ja valitsemalla Oma profiili, MUOKKAA OMAA PROFIILIA ja sitten Vaihda pelaajatunnus.

Jos pelaajatunnuksen luonnista on kulunut yli 30 päivää, sinun on vaihdettava pelaajatunnuksesi Xbox-konsolissasi ja vaihtaminen on maksullista. Voit tehdä tämän noudattamalla tällä sivulla olevia ohjeita.

Ratkaisut

Pelaajatunnuksen vaihtaminen Xbox Onessa

Huomautus Xbox One ei ehkä ole saatavilla kaikilla alueilla.

1. Palaa aloitusnäyttöön painamalla langattoman Xbox One -ohjaimen Xbox-painiketta.
picture
  1. Valitse Xbox-käyttöliittymässä profiilisi.
  2. Valitse My profile (Oma profiili).
picture
  1. Valitse Set gamertag (Aseta pelaajatunnus).
picture
  1. Valitse jokin valmiista pelaajatunnuksista tai luo oma pelaajatunnuksesi valitsemalla Make my own (Luo oma).
picture
picture
  1. Kun olet valmis, valitse Sounds good (Kuulostaa hyvältä).
picture
  1. Kun näet pelaajatunnuksen, valitse Close (Sulje).
picture

Kun vahvistat uuden pelaajatunnuksesi, muutos tehdään koko Xbox Live -palveluun ja sinua laskutetaan maksutavalla, joka on liitetty Xbox Live -tiliisi. Sinun ei tarvitse kertoa pelaajatunnuksen vaihtamisesta ystävillesi, sillä heidän ystäväluettelonsa päivittyvät automaattisesti.

Pelaajatunnuksen vaihtaminen Xbox 360:ssä

1. Siirry Xbox 360 -konsolissa kohtaan social (yhteisö) ja valitse sitten Sign In or Out (Kirjaudu sisään tai ulos).
picture
  1. Kirjaudu sisään valitsemalla profiilisi.
picture
  1. Siirry vierittämällä oikealla olevaan kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse Profile (Profiili).
picture
  1. Valitse Edit Profile (Muokkaa profiilia).
picture
  1. Valitse Gamertag (Pelaajatunnus).
picture
  1. Valitse Enter New Gamertag (Anna uusi pelaajatunnus).
picture
  1. Kirjoita uusi pelaajatunnus (enintään 15 merkkiä) ja valitse sitten Done (Valmis).
picture

Jos antamasi pelaajatunnus on jo käytössä, sinun on kokeiltava jotain toista tunnusta.

1. Kun olet antanut tai valinnut uuden pelaajatunnuksen, valitse Yes, use this gamertag (Kyllä, käytä tätä pelaajatunnusta).
picture

Kun vahvistat uuden pelaajatunnuksesi, muutos tehdään koko Xbox Live -palveluun ja sinua laskutetaan maksutavalla, joka on liitetty Xbox Live -tiliisi. Sinun ei tarvitse kertoa pelaajatunnuksen vaihtamisesta ystävillesi, sillä heidän ystäväluettelonsa päivittyvät automaattisesti.