Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Xbox Live -pelaajatunnuksen vaihtaminen

Yleiskuvaus

Voit vaihtaa Xbox Live -pelaajatunnuksesi helposti. Jos pelaajatunnuksesi luotiin sinulle ensimmäisen Xbox Live -rekisteröinnin yhteydessä (eli et valinnut pelaajatunnustasi itse), voit vaihtaa pelaajatunnuksen kerran ilmaiseksi. Sen jälkeen Xbox Live -pelaajatunnuksen vaihtamisesta joutuu maksamaan.

Ratkaisut

Pelaajatunnuksen vaihtaminen verkkoselaimella

1. Siirry verkkoselaimella osoitteessa account.xbox.com Vaihda pelaajatunnuksia -kohtaan.
  2. Kirjaudu sisään pelaajatunnukseesi liitetyn Microsoft-tilin sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  3. Anna uusi pelaajatunnus ja valitse Tarkista saatavuus.
picture
  1. Kun löydät saatavilla olevan pelaajatunnuksen, valitse Ota se itsellesi!
    Huomautus Voit vaihtaa pelaajatunnuksesi ilmaiseksi kerran. Sen jälkeen Xbox Live -pelaajatunnuksen vaihtamisesta joutuu maksamaan.

Pelaajatunnuksen vaihtaminen Xbox Onessa

Huomautus Xbox One ei ehkä ole saatavilla kaikilla alueilla.

1. Palaa aloitusnäyttöön painamalla langattoman Xbox One -ohjaimen Xbox-painiketta.
picture
  1. Valitse profiilisi aloitusnäytön yläosasta, Kirjaudu sisään -kohdan vierestä.
  2. Jos et ole vielä kirjautunut sisään, kirjaudu sisään valitsemalla Valitse tämä henkilö.
  3. Paina valikkopainiketta ja valitse Asetukset.
picture
  1. Valitse Tietoja minusta.
picture
  1. Valitse Muokkaa profiilia ja sitten Vaihda pelaajatunnus.
picture
  1. Valitse jokin valmiista pelaajatunnuksista tai luo oma pelaajatunnuksesi valitsemalla Make my own (Luo oma).
picture
picture
  1. Kun olet valmis, valitse Enter ja sitten Kuulostaa hyvältä.
picture
  1. Kun näet pelaajatunnuksen, valitse Sulje.

Kun vahvistat uuden pelaajatunnuksesi, muutos tehdään koko Xbox Live -palveluun ja sinua laskutetaan maksutavalla, joka on liitetty Xbox Live -tiliisi. Sinun ei tarvitse kertoa pelaajatunnuksen vaihtamisesta ystävillesi, sillä heidän ystäväluettelonsa päivittyvät automaattisesti.

Pelaajatunnuksen vaihtaminen Xbox 360:ssä

1. Siirry Xbox 360 -konsolissa kohtaan social (yhteisö) ja valitse sitten Sign In or Out (Kirjaudu sisään tai ulos).
picture
  1. Kirjaudu sisään valitsemalla profiilisi.
picture
  1. Siirry vierittämällä oikealla olevaan kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse Profile (Profiili).
picture
  1. Valitse Edit Profile (Muokkaa profiilia).
picture
  1. Valitse Gamertag (Pelaajatunnus).
picture
  1. Valitse Enter New Gamertag (Anna uusi pelaajatunnus).
picture
  1. Kirjoita uusi pelaajatunnus (enintään 15 merkkiä) ja valitse sitten Done (Valmis).
picture

Jos antamasi pelaajatunnus on jo käytössä, sinun on kokeiltava jotain toista tunnusta.

1. Kun olet antanut tai valinnut uuden pelaajatunnuksen, valitse Yes, use this gamertag (Kyllä, käytä tätä pelaajatunnusta).
picture

Kun vahvistat uuden pelaajatunnuksesi, muutos tehdään koko Xbox Live -palveluun ja sinua laskutetaan maksutavalla, joka on liitetty Xbox Live -tiliisi. Sinun ei tarvitse kertoa pelaajatunnuksen vaihtamisesta ystävillesi, sillä heidän ystäväluettelonsa päivittyvät automaattisesti.

Pelaajatunnuksen vaihtaminen Xbox-sovelluksella Windows 10:ssä

Voit vaihtaa pelaajatunnuksesi ilmaiseksi kerran. Jos et ole vaihtanut sitä aikaisemmin, voit vaihtaa sen Windows 10:ssä Xbox-sovelluksella. Jos olet vaihtanut sen aikaisemmin, siirry osoitteeseen account.xbox.com, jossa voit maksaa ja vaihtaa pelaajatunnuksen. Lisätietoja on ohjeaiheessa Pelaajatunnuksen vaihtaminen verkkoselaimella.

1. Siirry Windows 10:ssä Xbox-sovellukseen ja kirjaudu sisään pelaajatunnukseesi liitetyn Microsoft-tilin sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  2. Valitse pelaajakuva sovelluksen alkunäytön vasemmasta yläkulmasta.
picture
  1. Valitse profiilinäytön yläosassa olevasta palkista Mukauta.
picture
  1. Valitse Vaihda pelaajatunnus.
picture
  1. Kirjoita haluamasi pelaajatunnus ja valitse Tarkista saatavuus.
picture
  1. Kun löydät saatavilla olevan pelaajatunnuksen, valitse Ota se itsellesi.
    Kun vahvistat uuden pelaajatunnuksesi, muutos tehdään koko Xboxiin. Sinun ei tarvitse kertoa pelaajatunnuksen vaihtamisesta ystävillesi, sillä heidän ystäväluettelonsa päivittyvät automaattisesti.