Xbox Live -pelaajatunnuksen vaihtaminen Xbox 360:ssä tai Xbox Onessa

Yleiskuvaus

Voit vaihtaa Xbox Live -pelaajatunnuksesi helposti. Jos pelaajatunnuksesi luotiin sinulle ensimmäisen Xbox Live -rekisteröinnin yhteydessä (eli et valinnut pelaajatunnustasi itse), voit vaihtaa pelaajatunnuksen kerran ilmaiseksi. Sen jälkeen Xbox Live -pelaajatunnuksen vaihtamisesta joutuu maksamaan.

Voit vaihtaa automaattisesti luodun pelaajatunnuksen maksutta kirjautumalla sisään tiliisi osoitteessa live.xbox.com ja valitsemalla Oma profiili, MUOKKAA OMAA PROFIILIA ja sitten Vaihda pelaajatunnus.

Ratkaisut

Pelaajatunnuksen vaihtaminen Xbox Onessa

Huomautus Xbox One ei ehkä ole saatavilla kaikilla alueilla.

1. Palaa aloitusnäyttöön painamalla langattoman Xbox One -ohjaimen Xbox-painiketta.
picture
  1. Valitse profiilisi aloitusnäytön yläosasta, Kirjaudu sisään -kohdan vierestä.
  2. Jos et ole vielä kirjautunut sisään, kirjaudu sisään valitsemalla Valitse tämä henkilö.
  3. Paina valikkopainiketta ja valitse Asetukset.
picture
  1. Valitse Tietoja minusta.
picture
  1. Valitse Muokkaa profiilia ja sitten Vaihda pelaajatunnus.
picture
  1. Valitse jokin valmiista pelaajatunnuksista tai luo oma pelaajatunnuksesi valitsemalla Make my own (Luo oma).
picture
picture
  1. Kun olet valmis, valitse Enter ja sitten Kuulostaa hyvältä.
picture
  1. Kun näet pelaajatunnuksen, valitse Sulje.

Kun vahvistat uuden pelaajatunnuksesi, muutos tehdään koko Xbox Live -palveluun ja sinua laskutetaan maksutavalla, joka on liitetty Xbox Live -tiliisi. Sinun ei tarvitse kertoa pelaajatunnuksen vaihtamisesta ystävillesi, sillä heidän ystäväluettelonsa päivittyvät automaattisesti.

Pelaajatunnuksen vaihtaminen Xbox 360:ssä

1. Siirry Xbox 360 -konsolissa kohtaan social (yhteisö) ja valitse sitten Sign In or Out (Kirjaudu sisään tai ulos).
picture
  1. Kirjaudu sisään valitsemalla profiilisi.
picture
  1. Siirry vierittämällä oikealla olevaan kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse Profile (Profiili).
picture
  1. Valitse Edit Profile (Muokkaa profiilia).
picture
  1. Valitse Gamertag (Pelaajatunnus).
picture
  1. Valitse Enter New Gamertag (Anna uusi pelaajatunnus).
picture
  1. Kirjoita uusi pelaajatunnus (enintään 15 merkkiä) ja valitse sitten Done (Valmis).
picture

Jos antamasi pelaajatunnus on jo käytössä, sinun on kokeiltava jotain toista tunnusta.

1. Kun olet antanut tai valinnut uuden pelaajatunnuksen, valitse Yes, use this gamertag (Kyllä, käytä tätä pelaajatunnusta).
picture

Kun vahvistat uuden pelaajatunnuksesi, muutos tehdään koko Xbox Live -palveluun ja sinua laskutetaan maksutavalla, joka on liitetty Xbox Live -tiliisi. Sinun ei tarvitse kertoa pelaajatunnuksen vaihtamisesta ystävillesi, sillä heidän ystäväluettelonsa päivittyvät automaattisesti.