Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan, muokattuun sisältöön ja mainoksiin.
Jaa tämä sivu

Profiilin päivittäminen Xbox Onessa

Profiilissasi voit muun muassa

  • muuttaa pelaajakuvaa ja pelaajatunnusta
  • luoda avatar-hahmon tai suunnitella sen uudelleen
  • muuttaa profiilin väriä
  • lisätä sijainnin ja elämäkerran tai muuttaa niitä
  • muuttaa tietosuoja-asetuksia
  • näkyä offline-tilassa.

Saat profiilisi näkyviin seuraavasti:

  1. Avaa opas kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse pelaajakuva, paina A-painiketta ja valitse sitten Oma profiili.

Täällä voi valita, mitä haluat muuttaa.

Huomautus Jos pelaajatunnus luotiin sinulle ensimäärityksen yhteydessä (eli et valinnut sitä itse), voit vaihtaa sen kerran ilmaiseksi. Tämän jälkeen jokaisesta vaihtamisesta joutuu maksamaan.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Profiilin päivittäminen Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?

Jaa tämä sivu