Virhe Your Xbox Live membership information isn't valid (Xbox Live -jäsentietosi eivät ole kelvollisia) ilmenee, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen

Ongelma

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen:

Your Xbox Live membership information isn't valid (Xbox Live -jäsentietosi eivät ole kelvollisia)

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Live -profiilisi on suojattu etätoimintona tai sitä on muokattu Xbox.com-sivustossa. Tältä sivulta saat tietoa mahdollisista ratkaisuista.

Ratkaisut

Kokeile seuraavia ratkaisuja.

• Jos Xbox Live -profiiliasi on muokattu: Jos Xbox Live -profiilisi on suojattu etätoimintona tai sitä on muokattu Xbox.comissa, voit ratkaista ongelman lataamalla Xbox Live -profiilisi siihen Xbox 360 -konsoliin, jolla yrität kirjautua sisään Xbox Liveen. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live -profiilin lataaminen, siirtäminen tai poistaminen.
  • Jos Xbox Live -profiiliasi ei ole suojattu salasanalla: Jos et ole suojannut Xbox Live -profiiliasi salasanalla, Xbox Live -tiliisi on ehkä murtauduttu.