Xbox-profiilin siirtäminen toiseen Xbox 360 -konsoliin muistitikun tai muistikortin avulla

Haluat ehkä joskus poistaa Xbox-profiilisi Xbox 360 -konsolistasi ja siirtää sen toiseen Xbox 360 -konsoliin. Haluat ehkä käyttää profiiliasi toisessa konsolissa ystäväsi kotona.

Voit siirtää Xbox-profiilisi konsolista toiseen kahdella tavalla. Yksi tapa on ladata se toiseen konsoliin toimimalla ohjeaiheessa Xbox-profiilin lisääminen tai poistaminen Xbox 360:ssä annettujen ohjeiden mukaan.

Toinen tapa on käyttää USB-muistitikkua tai Xbox 360 -muistikorttia. Tällä sivulla kuvataan tämä menetelmä sekä se, miten voit palauttaa Xbox-profiilisi omaan konsoliisi, kun olet lopettanut pelaamisen ystäväsi kotona. Toimi näin:

Vaihe 1: Poista Xbox-profiilisi konsolista

1. Liitä konsoliisi USB-muistitikku tai Xbox 360 -muistikortti (vain alkuperäinen Xbox 360).
  2. Siirry kohtaan settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  3. Valitse Storage (Tallennustila).
  4. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
  5. Valitse Profiles (Profiilit) ja valitse sitten Xbox-profiilisi.
  6. Valitse Move (Siirrä).

Huomautus Tämä prosessi poistaa Xbox-profiilin konsolista lopullisesti. Voit siirtää profiilin myöhemmin takaisin omaan konsoliisi toimimalla vaiheessa 2 annettujen ohjeiden mukaan.

7. Valitse USB-muistitikku tai muistikortti, johon haluat siirtää Xbox-profiilin.
  8. Kun siirto on suoritettu, irrota muistitikku tai muistikortti konsolistasi ja kiinnitä se toiseen konsoliin.

Tärkeää Kun siirrät Xbox-profiilisi toiseen konsoliin, sinua pyydetään antamaan Microsoft-tilisi salasana. Salasana suojaa tilisi tietoja, jos tallennuslaite katoaa tai varastetaan. Lisätietoja Xbox-profiilisi suojaamisesta salasanalla on ohjeaiheessa Kirjautumisasetusten hallinta Xbox 360 -konsolilla.

Vaihe 2: Profiilin siirtäminen takaisin omaan konsoliisi

Kun et enää pelaa ystäväsi konsolilla, siirrä USB-muistitikku tai muistikortti takaisin omaan konsoliisi. Jos haluat siirtää Xbox-profiilisi takaisin kiintolevyllesi, valitse settings (Asetukset), System (Järjestelmä) ja Storage (Tallennustila) ja noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita.