Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Xbox 360:n offline-profiilin muuntaminen pelaajatunnukseksi

Jotta voit muuntaa offline-profiilisi pelaajatunnukseksi, varmista, että käytössäsi on Microsoft-tili, johon ei ole tällä hetkellä liitetty toista pelaajatunnusta. Jos sinulla ei ole Microsoft-tiliä, tietoja sen luomisesta on Microsoft-tilin hallinnan usein kysytyissä kysymyksissä.

Offline-profiilin muuntaminen pelaajatunnukseksi

Huomautus Tämä toiminto ei tällä hetkellä ole käytettävissä lapsitileillä. Kehitämme tähän parhaillaan ratkaisua. Yritä myöhemmin uudelleen.

1. Kirjaudu sisään siihen profiiliin, jonka haluat muuntaa offline-profiilista pelaajatunnukseksi.
  2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Profile (Profiili).
  3. Valitse Join Xbox Live (Liity Xbox Live -palveluun).
  4. Anna etunimesi.
  5. Anna Microsoft-tilisi sähköpostiosoite.
  6. Anna Microsoft-tilisi salasana.
  7. Vahvista näytön tiedot.
  8. Vahvista nykyiset tietosuoja-asetukset.
  9. Lue käyttöehdot ja valitse sitten I accept (Hyväksyn).

Huomautus Kun noudatat näitä ohjeita, offline-profiilisi pelaajapisteet siirretään Xbox Live -profiiliisi.