Offline-profiilin muuntaminen pelaajatunnukseksi

Yleiskuvaus

Jotta voit muuntaa offline-profiilisi pelaajatunnukseksi, varmista, että käytössäsi on Microsoft-tili, johon ei ole tällä hetkellä liitetty toista pelaajatunnusta. Jos sinulla ei ole Microsoft-tiliä, tietoja sen luomisesta on Microsoft-tilin hallinnan sivulla.

Offline-profiilin muuntaminen pelaajatunnukseksi

1. Kirjaudu sisään siihen profiiliin, jonka haluat muuntaa offline-profiilista pelaajatunnukseksi.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse Profile (Profiili).
  3. Valitse Join Xbox Live (Liity Xbox Live -palveluun).
  4. Anna etunimesi.
  5. Anna Microsoft-tilisi.
  6. Anna Microsoft-tilisi salasana.
  7. Vahvista näytön tiedot.
  8. Vahvista nykyiset tietosuoja-asetukset.
  9. Tarkista käyttöehdot.

Suoritettuasi nämä vaiheet sinulle annetaan pelaajatunnus. Voit vaihtaa sen kerran maksutta sivun Xbox Live -pelaajatunnuksen vaihtaminen ohjeiden avulla.