Offline-profiilin muuntaminen pelaajatunnukseksi

Yleiskuvaus

Jotta voit muuntaa offline-profiilisi pelaajatunnukseksi, varmista, että käytössäsi on Microsoft-tili, johon ei ole tällä hetkellä liitetty toista pelaajatunnusta. Jos sinulla ei ole Microsoft-tiliä, tietoja sen luomisesta on Microsoft-tilin hallinnan sivulla.

Offline-profiilin muuntaminen pelaajatunnukseksi

Xbox 360:

1. Kirjaudu sisään siihen profiiliin, jonka haluat muuntaa offline-profiilista pelaajatunnukseksi.
  2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Profile (Profiili).
  3. Valitse Join Xbox Live (Liity Xbox Live -palveluun).
  4. Anna etunimesi.
  5. Anna Microsoft-tilisi sähköpostiosoite.
  6. Anna Microsoft-tilisi salasana.
  7. Vahvista näytön tiedot.
  8. Vahvista nykyiset tietosuoja-asetukset.
  9. Tarkista käyttöehdot.

Xbox One:

Jos haluat muuntaa offline-profiilin pelaajatunnukseksi Xbox One -konsolissa, käytä Kirjautuminen Xbox Live -palveluun Xbox One -konsolista -ratkaisua ja valitse sitten Minulla on Microsoft-tili, mutta minun on luotava uusi pelaajatunnus. Luo uusi pelaajatunnus toimimalla ohjeiden mukaan.

Näiden vaiheiden suorittamisen jälkeen sinulle annetaan pelaajatunnus. Voit muuttaa sen ilmaiseksi kerran. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live -pelaajatunnuksen vaihtaminen Xbox 360:ssä tai Xbox Onessa.