Xbox Live -profiilin käyttäminen toisessa Xboxissa

Pelaa missä tahansa

Konsoliohjelmiston uusin versio tekee Xbox Live -profiilin (pelaajatunnuksen) käytöstä useissa konsoleissa helppoa. Voit käyttää profiiliasi esimerkiksi ystäväsi luona tai kotonasi toisessa konsolissa.

Profiilin käyttäminen useissa konsoleissa

Voit käyttää profiiliasi useissa konsoleissa kahdella tavalla:

1. Lataa profiilisi Xbox Live -palvelusta (suositus).
  2. Siirrä profiilisi toiseen konsoliin kannettavalla tallennuslaitteella, kuten muistitikulla tai muistikortilla.

Lisätietoja profiilin lataamisesta tai siirtämisestä on ohjeaiheessa Pelaajatunnuksen ja profiilin hallinta.

Profiileja koskevat parannukset ja muutokset

picture

Uusin konsoliohjelmisto sisältää seuraavat parannukset ja muutokset profiileihin:

• Voit ladata Xbox Live -profiilisi useisiin konsoleihin. Voit kuitenkin kirjautua vain yhteen profiiliin kerrallaan. Katso Pelaajatunnuksen ja profiilin hallinta.
  • Profiilisi päivitetään automaattisesti konsolissa ja Xbox Livessä. Näin tehdään aina, kun kirjaudut sisään profiiliin tai siitä ulos.
  • Tilisi turvallisuuden lisäämiseksi voit valita jokaisen konsolin osalta, onko Microsoft-tilin salasana annettava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live -profiilin suojaaminen salasanalla.
  • Jos edellisellä kerralla profiiliin kirjautuessasi käytit eri konsolia, näet tästä ilmoituksen kirjautuessasi sisään. Katso Pelaajatunnukseesi kirjauduttiin edellisen kerran toisella konsolilla.
  • Profiilin lataamiseen menee merkittävästi vähemmän aikaa.

Profiilin suojaaminen salasanalla

Koska profiileja on helppo käyttää useissa konsoleissa, lisäsimme toimenpiteeseen salasanasuojauksen Xbox Live -tilin suojaamiseksi. Kun profiili on suojattu salasanalla, käyttäjän on tiedettävä Microsoft-tilisi salasana voidakseen kirjautua profiiliisi.

Huomautus Jos olet unohtanut Microsoft-tilisi sähköpostiosoitteen tai salasanan, katso Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen selvittäminen. Tietoja tilitietojen hallinnasta on ohjeaiheessa Microsoft-tilin hallinta.

Xbox Livestä ladattu profiili

Kun olet ladannut Xbox Live -profiilin konsoliin, voit halutessasi määrittää konsolin muistamaan salasanasi. Lisätietoja salasanan suojaamisesta on ohjeaiheessa Xbox Live -profiilin suojaaminen salasanalla.

Kannettavalla tallennuslaitteella siirretty profiili

Jos siirsit Xbox Live -profiilisi USB-muistitikun tai muistikortin avulla, konsoli kysyy sinulta Microsoft-tilin salasanaa aina, kun kirjaudut profiiliin kannettavassa tallennuslaitteessa. Konsoliohjelmiston aiemmissa versioissa Microsoft-tilin antamista ei vaadittu. Tämä salasanavaatimus on pysyvä, ja se suojaa tiliäsi siinä tapauksessa, että tallennuslaitteesi katoaa tai varastetaan.