Xbox Live -profiilin käyttäminen toisessa Xboxissa

Pelaa missä tahansa

Xboxin konsoliohjelmiston uusimman version avulla voit käyttää Xbox Live -profiiliasi (pelaajatunnusta) helposti useissa konsoleissa (esimerkiksi ystävän luona tai kotisi toisessa konsolissa).

Profiilin käyttäminen useissa konsoleissa

Voit käyttää profiiliasi useissa konsoleissa kahdella tavalla:

1. Lataa profiilisi Xbox Live -palvelusta (suositus).
  2. Siirrä profiilisi toiseen konsoliin kannettavalla tallennuslaitteella (muistitikku tai muistikortti).

Lisätietoja profiilin lataamisesta ja siirtämisestä on ohjeaiheessa Xbox Live -profiilin lataaminen, siirtäminen tai poistaminen.

Profiileja koskevat parannukset ja muutokset

Uusin konsoliohjelmisto sisältää seuraavat parannukset ja muutokset profiileihin:

• Voit ladata Xbox Live -profiilisi useisiin konsoleihin. Voit kuitenkin kirjautua vain yhteen profiiliin kerrallaan.
  • Profiilisi päivitetään automaattisesti konsolissa ja Xbox Livessä aina, kun kirjaudut sisään profiiliin tai siitä ulos.
  • Tilisi turvallisuuden lisäämiseksi voit valita jokaisen konsolin osalta, onko Microsoft-tilin salasana annettava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live -profiilin suojaaminen salasanalla.
  • Jos edellisellä kerralla profiiliin kirjautuessasi käytit eri konsolia, näet tästä ilmoituksen kirjautuessasi sisään. Lisätietoja on ohjeaiheessa Pelaajatunnukseesi kirjauduttiin edellisen kerran toisella konsolilla.
  • Profiilin lataamiseen menee merkittävästi vähemmän aikaa.

Profiilin suojaaminen salasanalla

Koska profiileja voi nyt helposti käyttää useissa konsoleissa, lisäsimme toimenpiteeseen salasanasuojauksen Xbox Live -tilin suojaamiseksi. Kun profiili on suojattu salasanalla, käyttäjän on tiedettävä Microsoft-tilisi salasana voidakseen kirjautua profiiliisi.

Huomautus Jos unohdit Microsoft-tilisi sähköpostiosoitteen tai salasanan, lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen selvittäminen. Tietoja tilitietojen hallinnasta on ohjeaiheessa Microsoft-tilin hallinta.

Xbox Livestä ladattu profiili

Kun olet ladannut Xbox Live -profiilin konsoliin, sinulta kysytään, haluatko konsolin muistavan salasanasi. Lisätietoja salasanan vaatimisesta on ohjeaiheessa Xbox Live -profiilin suojaaminen salasanalla.

Kannettavalla tallennuslaitteella siirretty profiili

Jos siirsit Xbox Live -profiilisi USB-muistitikkuun tai muistikorttiin, Microsoft-tilin salasanaa kysytään aina kirjauduttaessa profiiliin (kannettavassa tallennuslaitteessa). Konsoliohjelmiston aiemmissa versioissa Microsoft-tilin antamista ei vaadittu. Tätä salasanavaatimusta ei voi muuttaa, sillä se on tarkoitettu tilisi suojaamiseksi siinä tapauksessa, että tallennuslaitteesi katoaa tai varastetaan.