Kirjautuminen toiseen Xbox One -konsoliin

Voit helposti käyttää pilveen tallennettuja pelin ja konsolin tietoja toisesta Xbox One -konsolista. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin kirjautua sisään.

Huomautus Jos et muista profiiliisi liitettyä Microsoft-tiliä, perehdy kadonneen tilin ratkaisuun. Jos et muista profiiliisi liitettyä salasanaa, perehdy kadonneen salasanan ratkaisuun.

Jos haluat kirjautua tiliisi toisella Xbox One -konsolilla, sinun on ensin ladattava profiilisi. Toimi näin:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta  .
  2. Vieritä alaspäin ja valitse Lisää ja hallitse.
  3. Valitse Lisää uusi.
    Huomautus Et luo uutta tiliä, kun valitset tämän vaihtoehdon. Lisäät vain nykyisen profiilisi Xbox One -konsoliin.
  4. Kirjoita Microsoft-tiliin kirjautumiseen käytettävä sähköpostiosoite tai puhelinnumero.
  5. Anna salasana. Jos olet unohtanut sen, valitse Unohdin salasanani ja palauta sitten tilisi noudattamalla annettuja ohjeita.
  6. Lue tietosuojayhteenveto ja valitse sitten Seuraava.
  7. Valitse Sisäänkirjautumis- ja suojausasetukset.
    Huomautus Jos konsoli ei ole omasi, haluat ehkä valita Lukitse ja vaatia salasanaa sisäänkirjautumista varten. Jos jätät tilisi konsoliin tulevaa käyttöä varten, näin kukaan muu ei pysty käyttämään sitä.
  8. Katso, miltä näytät Xboxissa, ja valitse sitten Seuraava.
  9. Valitse mieleisesi väri ja sitten Seuraava.
    Huomautus Kotona tällä hetkellä käyttämäsi asetuksen kohdalla on valintamerkillä merkitty ruutu.
  10. Palaa aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta  avataksesi oppaan ja valitse sitten Aloitus.
  11. Vieritä aloitusnäytössä vasemmalle, etsi ja valitse pelaajatunnuksesi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Kun olet lopettanut pelaamisen ja et ole tallentanut salasanaasi tähän konsoliin, voit vain kirjautua ulos. Seuraavan kerran, kun käytät tätä konsolia, sinun on kirjauduttava sisään Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla.

Huomautus Jos et aio käyttää tätä konsolia uudelleen, voit poistaa profiilisi ohjeaiheessa Tilin poistaminen Xbox One -konsolista kuvatulla tavalla.