Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Xbox Live -profiilin siirtäminen Xbox 360:llä toiselle Microsoft-tilille

Tällä sivulla kerrotaan, kuinka voit siirtää Xbox Live -profiilisi (muun muassa pelaajatunnuksesi, saavutuksesi ja sisältösi) Xbox 360 -konsolilla toiselle Microsoft-tilille.

Huomautuksia

• Tämä prosessi ei tällä hetkellä ole käytettävissä Xbox Onessa. Se voidaan suorittaa vain Xbox 360 -konsolilla.
  • Lapsen Xbox-profiilin siirtäminen uudelle Microsoft-tilille edellyttää vanhemman suostumusta.

Aiheet

Ehdot, joiden on täytyttävä ennen Xbox Live -profiilin siirtämistä

Nykyinen Microsoft-tili

• Nykyisellä Microsoft-tililläsi olevia varoja ei siirretä pelaajatunnuksesi mukana. Sinun on käytettävä varat, ennen kuin voit siirtää pelaajatunnuksesi.
  • Pelaajatunnusta ei ole luotu tai muutettu edellisen 30 päivän aikana. Jos pelaajatunnuksen luomisesta tai muuttamisesta ei ole kulunut 30 päivää, saat seuraavan virhesanoman: Sorry, we can’t change your Microsoft account right now. (Microsoft-tilin vaihtaminen ei juuri nyt onnistu.)
  • Pelaajatunnusta ei ole vaihdettu edellisen 30 päivän aikana. Jos pelaajatunnuksen edellisestä vaihtamiskerrasta ei ole kulunut 30 päivää, saat seuraavan virhesanoman: Sorry, we can’t change your Microsoft account right now. (Microsoft-tilin vaihtaminen ei juuri nyt onnistu.)
  • Nykyiseen Microsoft-tiliin voi liittyä Xbox Live- tai Xbox Music -tilaus, mutta ei muuta tilausta (esimerkiksi Office 365). Voit tarkistaa tämän kirjautumalla sisään osoitteessa account.microsoft.com.
  • Nykyiseen Microsoft-tiliin on liitetty vain yksi laskutustili. Jos olet tehnyt ostoksia useissa maissa, sinulla on muita tilauksia, kuten Office 365, tai olet ostanut sovelluksen Windows-kaupasta, sinulla voi olla useita laskutustilejä. Voit selvittää tämän osoitteessa account.microsoft.com.

Microsoft-kohdetili:

• Kohdetiliin ei voi liittyä
    • Xbox Live -profiilia
    • pelaajatunnusta
    • laskutustiliä tai minkäänlaista tilausta
    • Office 365 -tilausta
    • maksullista OneDrive-tallennustilaa
    • aikaisempia Windows-kaupan ostoksia
    • muita kuin Xbox-tilauksia.

HuomautusPelaajatunnusta ei voi liittää toiseen olemassa olevaan Microsoft-tiliin, jolla on ollut jonkinlainen tilaus. Paras tapa siirtää pelaajatunnuksesi on luoda uusi Microsoft-tili.

Uuden Microsoft-tilin luominen (tarvittaessa)

Jos sinulla ei vielä ole Microsoft-tiliä, johon haluat siirtää pelaajatunnuksen, siirry osoitteeseen account.live.com ja valitse Rekisteröidy nyt. (Jos olet kirjautunut sisään olemassa olevaan Microsoft-tiliin, sinun on ensin kirjauduttava ulos.) Luo uusi tili toimimalla ohjeiden mukaan.

Xbox-profiilin siirtäminen Xbox 360:llä toiselle Microsoft-tilille

Jos sekä nykyinen Microsoft-tili että Microsoft-kohdetili vastaavat edellä esitettyjä ehtoja, voit siirtää Xbox-profiilisi ja pelaajatunnuksesi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään omaan profiiliisi Xbox 360 -konsolissa.
  2. Valitse settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
  3. Siirry vierittämällä oikealla olevaan kohtaan Your Information (Omat tiedot) ja valitse Account Security (Tilin suojaus).
  4. Valitse Change Microsoft account (Vaihda Microsoft-tili) ja sitten Yes (Kyllä).
  5. Anna pelaajatunnukseesi liitettynä olevan Microsoft-tilin salasana ja valitse sitten Sign in (Kirjaudu sisään).
  6. Anna pelaajatunnukseesi liitettävän uuden Microsoft-tilin sähköpostiosoite sekä salasana ja valitse sitten Sign in (Kirjaudu sisään).
  7. Jatka valitsemalla Yes, change (Kyllä, muuta).
  8. Päivitä yhteystietosi valitsemalla Update Contact Information (Päivitä yhteystiedot) tai lopeta valitsemalla Done (Valmis).

Virheen 8014013 ”The Microsoft account you're switching to is already linked to another Xbox account” (Microsoft-tili, johon olet vaihtamassa, on jo yhdistetty toiseen Xbox-tiliin) korjaaminen

Jos saat virhekoodin 8014013, kun yrität siirtää pelaajatunnuksesi toiselle Microsoft-tilille, kohdetiliin on jo liitetty Xbox-profiili ja pelaajatunnus. Lisätietoja kyseisen Microsoft-tilin poistamisesta on ohjeaiheessa Virhe 80154013: ”This Microsoft account already has an Xbox membership.” (Tähän Microsoft-tiliin liittyy jo Xbox-tilaus.)

Huomautus Ongelman ratkaisemiseksi sinun on käytettävä muuta Microsoft-tiliä kuin nykyistä Microsoft-tiliäsi, mikä voi edellyttää uuden Microsoft-tilin luontia.