Xbox Liveen liitetyn Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Yleiskuvaus

Tällä sivulla kuvataan, miten voit vaihtaa Xbox Live -pelaajatunnukseesi liitetyn Microsoft-tilin. Sillä kerrotaan myös, miten voit korjata virheen ”The Microsoft account you’re switching to is already linked to another Xbox account” (Microsoft-tili, johon olet vaihtamassa, on jo yhdistetty toiseen Xbox-tiliin).

Aiheet

Xbox Live -pelaajatunnukseen liitetyn Microsoft-tilin vaihtaminen

Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksella.
  2. Valitse settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
  1. Siirry vierittämällä oikealla olevaan kohtaan Your Information (Omat tiedot) ja valitse Account Security (Tilin suojaus).
  2. Valitse Microsoft account (Microsoft-tili).
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Jos sinulla on jo toinen Microsoft-tili, valitse Yes (Kyllä).
    • Jos sinulla ei ole toista Microsoft-tiliä, siirry osoitteeseen accounts.live.com ja valitse Rekisteröidy. Kun olet hankkinut toisen Microsoft-tilin, valitse Yes (Kyllä) ja jatka seuraavaan vaiheeseen.
  4. Anna pelaajatunnukseesi liitettynä olevan Microsoft-tilin salasana ja valitse sitten Sign in (Kirjaudu sisään).
  5. Anna pelaajatunnukseesi liitettävän uuden Microsoft-tilin sähköpostiosoite sekä salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
  6. Vaihda Xbox Live -tiliisi liitetty Microsoft-tili valitsemalla Kyllä, vaihda.
  7. Päivitä yhteystietosi valitsemalla Päivitä yhteystiedot tai lopeta valitsemalla Valmis.

Virheen ”The Microsoft account you're switching to is already linked to another Xbox account” (Microsoft-tili, johon olet vaihtamassa, on jo yhdistetty toiseen Xbox-tiliin) korjaaminen

Jos yrität vaihtaa Xbox Live -pelaajatunnusta (tai Xbox Music -tunnusta) Microsoft-tilistä toiseen Microsoft-tiliin, johon on jo liitetty toinen Xbox Live -pelaajatunnus, saat seuraavan virhesanoman:

The Microsoft account you're switching to is already linked to another Xbox account” (Microsoft-tili, johon olet vaihtamassa, on jo yhdistetty toiseen Xbox-tiliin)

Ennen kuin voit vaihtaa pelaajatunnustasi tässä tapauksessa, sinun on ensin poistettava pelaajatunnus siltä Microsoft-tililtä, jota haluat käyttää. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Esimerkkitilanne:
    • Pelaajatunnus A on yhdistetty Microsoft-tiliin 1.
    • Pelaajatunnus B on yhdistetty Microsoft-tiliin 2.
    Tässä tilanteessa pelaajatunnuksesi on pelaajatunnus B, jonka haluat siirtää Microsoft-tiliin 1.
  2. Luo uusi Microsoft-tili osoitteessa accounts.live.com. Tarvitset tätä uutta tiliä vain väliaikaisena keinona pelaajatunnusten siirtoon.
    Esimerkki:
    • Pelaajatunnus A on yhdistetty Microsoft-tiliin 1.
    • Pelaajatunnus B on yhdistetty Microsoft-tiliin 2.
    • Microsoft-tili 3 on vapaana.
  3. Vaihda käytettävään Microsoft-tiliin yhdistetty pelaajatunnus vaiheessa 3 luotuun Microsoft-tiliin.
    • Microsoft-tili 1 on nyt vapaana.
    • Pelaajatunnus B pysyy yhdistettynä Microsoft-tiliin 2.
    • Pelaajatunnus A on yhdistetty Microsoft-tiliin 3.
  4. Vaihda nyt pelaajatunnuksesi Microsoft-tiliin, jota haluat käyttää.
    Esimerkki:
    • Pelaajatunnus B on nyt yhdistetty Microsoft-tiliin 1.
    • Microsoft-tili 2 on nyt vapaana.
    • Pelaajatunnus A pysyy yhdistettynä Microsoft-tiliin 3.
  5. Sinun on odotettava 30 päivää, ennen kuin voit viimeistellä pelaajatunnusten vaihdon kahden alkuperäisen Microsoft-tilin välillä. Vaihda 30 päivän kuluttua pelaajatunnus A Microsoft-tilistä 3 Microsoft-tiliin 2.
    • Pelaajatunnus B pysyy yhdistettynä Microsoft-tiliin 1.
    • Pelaajatunnus A on yhdistetty Microsoft-tiliin 2.
    • Microsoft-tili 3 on nyt vapaana.
  6. Peruuta Microsoft-tili, jonka loit vaiheessa 2.
    Esimerkki:
    • Pelaajatunnus B on nyt yhdistetty Microsoft-tiliin 1.
    • Pelaajatunnus A pysyy yhdistettynä Microsoft-tiliin 3.
    • Microsoft-tili 3 on peruutettu.

Huomautuksia

• Kun vaihdat uuteen Microsoft-tiliin, alkuperäisen Microsoft-tilin varat eivät siirry uudelle Microsoft-tilille.
  • Voit vaihtaa pelaajatunnuksen toiseen Microsoft-tiliin vain kerran 30 päivän jakson aikana.
    • Tämä koskee myös Xbox Livestä ladattuja uusia pelaajatunnuksia.
    • Jos pelaajatunnuksen edellisestä vaihtamiskerrasta ei ole kulunut 30 päivää, saat seuraavan virhesanoman:
      Sorry, we can’t change your Microsoft account right now. (Microsoft-tilin vaihtaminen ei juuri nyt onnistu.)
  • Ennen kuin voit vaihtaa lapsen tiliin liittyvän Microsoft-tilin, sinun on annettava siihen aikuisen tiliin liittyvän Microsoft-tilin tiedot, jolla lapsilukko on.
  • Voit valita, vaaditaanko Microsoft-tilin salasana Xbox Liveen kirjautumiseen. Lisäohjeet tähän ovat ohjeaiheessa Xbox Live -profiilin suojaaminen salasanalla.