Xbox Live -profiilin siirtäminen Xbox 360:llä toiselle Microsoft-tilille

Tällä sivulla kerrotaan, kuinka voit siirtää Xbox Live -tilisi (muun muassa pelaajatunnuksesi, saavutuksesi ja sisältösi) Xbox 360 -konsolilla toiselle Microsoft-tilille.

Huomautuksia

• Tämä prosessi voidaan suorittaa vain Xbox 360 -konsolilla. Se ei tällä hetkellä ole käytettävissä Xbox Onella.
  • Lapsen Xbox-profiilin siirtäminen uudelle Microsoft-tilille edellyttää vanhemman suostumusta.

Aiheet

Ehdot, joiden on täytyttävä ennen Xbox Live -profiilin siirtämistä

Nykyinen Microsoft-tili

1. Nykyiseen Microsoft-tiliin voi liittyä Xbox Live- tai Xbox Music -tilaus, mutta ei muuta tilausta (esimerkiksi Office 365). Voit tarkistaa tämän kirjautumalla sisään osoitteessa commerce.microsoft.com.
  2. Nykyiseen Microsoft-tiliin on liitetty vain yksi laskutustili. Jos olet tehnyt ostoksia useissa maissa, sinulla on muita tilauksia, kuten Office 365, tai olet ostanut sovelluksen Windows-kaupasta, sinulla voi olla useita laskutustilejä. Voit selvittää tämän osoitteessa commerce.microsoft.com.
  3. Nykyisellä Microsoft-tililläsi olevia varoja ei siirretä pelaajatunnuksesi mukana. Voit käyttää varat ja ottaa sisällön mukaasi tai unohtaa varat, jos saldo on alle 50,00 Yhdysvaltain dollaria (tai vastaava summa paikallista valuuttaa).
  4. Pelaajatunnusta ei ole vaihdettu edellisen 30 päivän aikana. Tämä koskee myös Xbox Livestä ladattuja uusia pelaajatunnuksia. Jos pelaajatunnuksen edellisestä vaihtamiskerrasta ei ole kulunut 30 päivää, saat seuraavan virhesanoman: Sorry, we can’t change your Microsoft account right now. (Microsoft-tilin vaihtaminen ei juuri nyt onnistu.)

Microsoft-kohdetili:

1. Microsoft-kohdetiliin ei voi liittyä Xbox Live -profiilia tai pelaajatunnusta ennestään. Voit selvittää tämän kirjautumalla sisään millä tahansa Xbox.com-sivulla (kuten tällä). Jos näytössä lukee Jatka luomalla Xbox-profiili, tiliin ei ole liitetty pelaajatunnusta.
    Tärkeää Älä luo profiilia täällä. Poistu tältä sivulta valitsemalla Peruuta.
  2. Microsoft-kohdetiliin ei voi liittyä laskutustiliä tai muuta kuin Xbox-tilausta. (Esimerkkejä näistä ovat Office 365, maksullinen OneDrive-tallennustila ja aikaisemmat Windows-kaupan ostokset.)

Uuden Microsoft-tilin luominen (tarvittaessa)

Jos sinulla ei vielä ole Microsoft-tiliä, johon haluat siirtää pelaajatunnuksen, siirry osoitteeseen account.live.com ja valitse Rekisteröidy nyt. (Jos olet kirjautunut sisään Microsoft-tiliin, sinun on ensin kirjauduttava ulos.) Luo uusi tili toimimalla ohjeiden mukaan.

Xbox-profiilin siirtäminen Xbox 360:llä toiselle Microsoft-tilille

Jos sekä nykyinen Microsoft-tili että Microsoft-kohdetili vastaavat edellä esitettyjä ehtoja, voit siirtää Xbox-profiilisi ja pelaajatunnuksesi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään omaan profiiliisi Xbox 360 -konsolissa.
  2. Valitse settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
  3. Siirry vierittämällä oikealla olevaan kohtaan Your Information (Omat tiedot) ja valitse Account Security (Tilin suojaus).
  4. Valitse Change Microsoft account (Vaihda Microsoft-tili) ja sitten Yes (Kyllä).
  5. Anna pelaajatunnukseesi liitettynä olevan Microsoft-tilin salasana ja valitse sitten Sign in (Kirjaudu sisään).
  6. Anna pelaajatunnukseesi liitettävän uuden Microsoft-tilin sähköpostiosoite sekä salasana ja valitse sitten Sign in (Kirjaudu sisään).
  7. Jatka valitsemalla Yes, change (Kyllä, muuta).
  8. Päivitä yhteystietosi valitsemalla Update Contact Information (Päivitä yhteystiedot) tai lopeta valitsemalla Done (Valmis).

Virheen 8014013 ”The Microsoft account you're switching to is already linked to another Xbox account” (Microsoft-tili, johon olet vaihtamassa, on jo yhdistetty toiseen Xbox-tiliin) korjaaminen

Jos saat virhekoodin 8014013, kun yrität siirtää pelaajatunnuksesi toiselle Microsoft-tilille, kohdetiliin on jo liitetty Xbox-profiili ja pelaajatunnus. Lisätietoja kyseisen Microsoft-tilin poistamisesta on ohjeaiheessa Virhe 80154013: ”This Microsoft account already has an Xbox membership.” (Tähän Microsoft-tiliin liittyy jo Xbox-tilaus.)

Huomautus Ongelman ratkaisemiseksi sinun on käytettävä muuta Microsoft-tiliä kuin nykyistä Microsoft-tiliäsi, mikä voi edellyttää uuden Microsoft-tilin luontia.