Profiilin vaihtaminen Xbox Onessa tai Xbox 360:ssä

Jos sinulla on useita Xbox Live -profiileja, voit vaihtaa profiilia helposti toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Ratkaisut

Profiilin vaihtaminen Xbox Onessa

Jos sinulla on useampi kuin yksi Xbox One -profiili, voit vaihtaa vaivattomasti niiden välillä konsolia käyttäessäsi. Tapoja on kaksi: ohjaimen valikkopainikkeen ja kirjautumisalueen käyttäminen.

Profiilista toiseen vaihtaminen valikkopainikkeella

1. Paina ohjaimen valikkopainiketta.
  2. Valitse Vaihda profiilia.
picture
  1. Valitse profiili, johon haluat vaihtaa.
  2. Näet aloitusnäytössä pelaajakuvasi sekä kaikki sovellukset, jotka olet profiilissasi näyttöön kiinnittänyt.

Profiilin vaihtaminen kirjautumisalueella

Voit myös vaihtaa profiilia aloitusnäytössä siirtymällä kirjautumisalueelle vasemmassa yläkulmassa. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Siirry kirjautumisalueelle vasemmassa yläkulmassa.
  2. Valitse profiili, johon haluat vaihtaa.
picture

Profiilin vaihtaminen Xbox 360:ssä

1. Siirry Xbox 360 -konsolissa kohtaan social (yhteisö) ja valitse sitten Sign In or Out (Kirjaudu sisään tai ulos).
picture
  1. Kirjaudu sisään valitsemalla profiilisi.
  2. Valitse Continue (Jatka) ja kirjaudu sitten uuteen profiiliin liitetyn Microsoft-tilin tunnistetiedoilla sisään.