Profiilin vaihtaminen Xbox Onessa tai Xbox 360:ssä

Huomautus Toimimalla tällä sivulla annettujen ohjeiden mukaan voit kirjautua sisään konsoleihin ja niistä ulos ilman pelaajatunnusta. Jos haluat vaihtaa pelaajatunnuksesi, perehdy ohjeaiheeseen Xbox-pelaajatunnuksen vaihtaminen.

Jos sinulla on useita Xbox-profiileja, voit vaihtaa profiilia helposti toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan. Jos et muista Xbox-profiiliisi kirjautumiseen tarvittavia tilitietoja, perehdy kadonneen tilin ratkaisuun, jos haluat etsiä Xbox-profiilisi kanssa käytettävän sähköpostiosoitteen, ja kadonneen salasanan ratkaisuun, jos haluat palauttaa ja vaihtaa tilisi salasanan.

Profiilin vaihtaminen Xbox Onessa

Jos Xbox One -konsoliin on tallennettu useita profiileja, voit vaihtaa profiilia aloitusnäytössä:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse profiili, johon haluat vaihtaa.
  3. Valitse Kirjaudu sisään.
Kirjautumispaneeli, jossa on luettelo tilien nimistä ja grafiikoista, näkyy Xboxin aloitusnäytön sivulla.
  1. Anna tarvittaessa salasana kirjautuaksesi sisään Microsoft-tiliin uutta profiilia varten.

Profiilin vaihtaminen Xbox 360:ssä

1. Siirry Xbox 360 -konsolissa kohtaan social (yhteisö) ja valitse sitten Sign In or Out (Kirjaudu sisään tai ulos).
Xboxin ”sosiaalisessa” päänäytössä oleva Sign In or Out (Kirjaudu sisään tai ulos) -ruutu näkyy korostettuna.
  1. Kirjaudu sisään valitsemalla profiilisi.
  2. Valitse Continue (Jatka) ja kirjaudu sitten uuteen profiiliin liitetyn Microsoft-tilin tunnistetiedoilla sisään.