Profiilin vaihtaminen Xbox Onessa tai Xbox 360:ssä

Jos sinulla on useita Xbox Live -profiileja, voit vaihtaa profiilia helposti toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Profiilin vaihtaminen Xbox Onessa

Jos Xbox One -konsoliin on tallennettu useita profiileja, voit vaihtaa profiilia aloitusnäytössä:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse profiili, johon haluat vaihtaa.
  3. Valitse Kirjaudu sisään.
Kirjautumispaneeli, jossa on luettelo tilien nimistä ja grafiikoista, näkyy Xboxin aloitusnäytön sivulla.
  1. Anna tarvittaessa salasana kirjautuaksesi sisään Microsoft-tiliin uutta profiilia varten.

Profiilin vaihtaminen Xbox 360:ssä

1. Siirry Xbox 360 -konsolissa kohtaan social (yhteisö) ja valitse sitten Sign In or Out (Kirjaudu sisään tai ulos).
Xboxin ”sosiaalisessa” päänäytössä oleva Sign In or Out (Kirjaudu sisään tai ulos) -ruutu näkyy korostettuna.
  1. Kirjaudu sisään valitsemalla profiilisi.
  2. Valitse Continue (Jatka) ja kirjaudu sitten uuteen profiiliin liitetyn Microsoft-tilin tunnistetiedoilla sisään.