Profiilin vaihtaminen Xbox Onessa

Jos sinulla on useampi kuin yksi Xbox One -profiili, voit vaihtaa vaivattomasti niiden välillä Xbox One -konsolia käyttäessäsi. Tapoja on kaksi: ohjaimen valikkopainikkeen ja kirjautumisalueen käyttäminen.

Xbox One -profiilista toiseen vaihtaminen valikkopainikkeella

Toimi näin:

1. Paina ohjaimen valikkopainiketta.
  2. Valitse Vaihda profiilia.
picture
  1. Valitse profiili, johon haluat vaihtaa.
  1. Näet aloitusnäytössä pelaajakuvasi sekä kaikki sovellukset, jotka olet profiilissasi näyttöön kiinnittänyt.

Xbox One -profiilista toiseen vaihtaminen kirjautumisalueella

Voit myös vaihtaa profiilia aloitusnäytössä siirtymällä kirjautumisalueelle vasemmassa yläkulmassa. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Siirry kirjautumisalueelle vasemmassa yläkulmassa.
  2. Valitse profiili, johon haluat vaihtaa.
picture