Tunnuskoodin käyttäminen ja Xbox Liven käytön hallinta Xbox 360:ssä

Yleiskuvaus

Voit hallita Xbox Live -tilisi käyttöä Xbox 360 -konsolista asettamalla tunnuskoodin tai edellyttämällä Microsoft-tilin salasanan antamista profiiliin kirjauduttaessa. Lisätietoja Microsoft-tilin salasanan vaatimisesta profiiliin kirjautumiseksi on ohjeaiheessa Xbox Live -profiilin suojaaminen salasanalla.

HUOMAUTUS Tämä artikkeli koskee vain Xbox 360:tä. Jos tarvitset tämän artikkelin Xbox One -version, perehdy ohjeaiheeseen Todentamisavaimen vaatiminen ostoksiin Xbox One -konsolissa.

Aseta tunnuskoodi

Voit käyttää tunnuskoodia – sarja ohjaimen näppäimiä – Xbox Live -tilin käytön hallintaan. Kun tunnuskoodi on asetettu, jokaisen profiiliasi käyttävän on annettava tunnuskoodi ennen kirjautumista Xbox Liveen.

Voit asettaa Xbox 360:ssä tunnuskoodin seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Settings (Asetukset), valitse Account (Tili) ja valitse sitten Account Security (Tilin suojaus).
  2. Valitse Pass Code (Tunnuskoodi).
  3. Anna neljän painikkeen koodi ohjaimessasi painamalla X- tai Y-näppäintä, liipaisimia, bumper-painikkeita tai suunta-alustaa.
  4. Vahvista koodi antamalla se uudelleen.

Kun nyt kirjaudut sisään Xbox Live -pelaajatunnuksellasi, sinua pyydetään antamaan Xbox Live -tunnuskoodisi.

Voit vaihtaa tai palauttaa tunnuskoodisi toistamalla nämä toimet. Tarvitset tunnuskoodin muuttamiseen alkuperäisen tunnuskoodin.

Olen unohtanut Xbox Live -tilini tunnuskoodin

Jos olet unohtanut Xbox Live -tilin tunnuskoodin, lataa profiilisi Xbox Livestä.

Lapsilukko ja verkkoturva

Xbox 360 -konsoli ja Xbox Live -palvelu tarjoavat laajan joukon perheturvan ja verkkoturvallisuuden asetuksia sekä konsolillesi että Xbox Live -tileillesi.

Vaihda Microsoft-tilisi salasana

Tietoja Microsoft-tilin salasanan muuttamisesta ja toimista, jos et muista Microsoft-tilin salasanaasi, on ohjeaiheessa Microsoft-tilin hallinta.