Pelaajatunnuksen vaihtaminen Xbox Onessa

Yleiskuvaus

Vaihda pelaajatunnuksesi noudattamalla seuraavia vaiheita. Huomaa, että pelaajatunnuksen vaihtamisesta ensimmäistä kertaa ei veloiteta, jos se tehdään 30 päivän sisällä tilin luomisesta. Sitä seuraavista muutoksista veloitetaan pieni maksu.

Pelaajatunnuksen vaihtaminen

1. Valitse profiilisi aloitusnäytössä.
picture
  1. Valitse Oma profiili.
picture
  1. Valitse Aseta pelaajatunnus.
picture
  1. Valitse pelaajatunnus.
picture
  1. Voit myös luoda oman pelaajatunnuksen valitsemalla Luo oma.
picture
picture
  1. Vahvista pelaajatunnuksen muutos valitsemalla Kuulostaa hyvältä.
picture
  1. Kun näet pelaajatunnuksen, voit valita Sulje.
picture