Xbox Onen Toinen tämän laitteen käyttäjä käyttää tätä Microsoft-tiliä, joten et voi lisätä sitä tässä -virhesanoma

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität kirjautua lisätä Microsoft-tilisi Xbox One -konsoliin:

<OmaNimesi@sahkoposti.fi> on jo käytössä

Toinen tämän laitteen käyttäjä käyttää tätä Microsoft-tiliä, joten et voi lisätä sitä tässä

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista, onko tilisi jo lisätty konsoliin

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Etsi oma pelaajatunnuksesi luettelosta.
  4. Valitse oman pelaajatunnuksesi alla Kirjaudu sisään.

Ratkaisu 2: Poista profiilisi ja lataa se uudelleen

Jos et pystynyt kirjautumaan sisään tiliisi, sinun on poistettava se ja lisättävä se uudelleen konsoliin.

Vaihe 1: Poista tilisi konsolista

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Tili-kohdasta Poista tilejä.
  5. Valitse tilisi ja vahvista poisto.

Vaihe 2: Käynnistä Xbox One -konsoli uudelleen

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Tili-kohdasta Käynnistä konsoli uudelleen.

Vaihe 3: Lisää tilisi uudelleen konsoliin

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Lisää ja hallitse.
  4. Valitse Lisää uusi.
  5. Anna Microsoft-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.
  6. Viimeistele asetusten mukauttaminen toimimalla näytössä olevien ohjeiden mukaan.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.