Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

En näe Oma tili -sivua Xbox.comissa

Xbox.comin Oma tili -sivulla käytetään uutta tekniikkaa, joka helpottaa navigointia ja tilin käyttöä. Jos et näe Oma tili -sivua, Internet-selaimesi tai käyttöjärjestelmäsi on ehkä päivitettävä.

Ratkaisu 1: Varmista, että käytät yhteensopivaa selainta

Firefoxin, Chromen ja Internet Explorerin uusimmat versiot toimivat hyvin Oma tili -sivun kanssa. Jos käytössäsi on jokin näistä selaimista, varmista, että käytät niiden uusinta versiota.

Huomautus Oma tili -sivu näkyy parhaiten Internet Explorerin uusimmalla versiolla.

Chromen ja Firefoxin pitäisi päivittyä automaattisesti uusimpaan versioon, paitsi jos olet poistanut automaattisen päivityksen käytöstä. Jos olet poistanut toiminnon käytöstä, tarkista selaimen tuesta, miten voit ottaa sen uudelleen käyttöön.

Ratkaisu 2: Varmista, että käytät tuettua käyttöjärjestelmää

Oma tili -sivua tukevat seuraavat käyttöjärjestelmät:

• Windows 7
  • Windows 8
  • Mac OS X Lion
  • Mac OS X Mountain Lion
  • Mac OS X Snow Leopard

Ratkaisu 3: Tarkista tapahtumat osoitteessa account.microsoft.com

Älä huolestu, jos sinulla ei ole yhteensopivaa selainta tai tuettua käyttöjärjestelmää. Voit tarkistaa Xbox-tapahtumat myös osoitteessa account.microsoft.com.