Internet-selaimen päivittäminen Oma tili -sivun käyttämiseksi Xbox.comissa

Yleiskuvaus

Xbox.comin Oma tili -sivulla hyödynnetään uutta tekniikkaa, joka parantaa tilin toimintaa.

Huomautus Kaikki Oma tili -sivun toiminnot ovat käytettävissä myös konsolin kautta.

Ongelma

Jos et näe Oma tili -sivua, syynä voi olla käyttöjärjestelmän ja selaimen yhdistelmään liittyvä ongelma.

Ratkaisut

Voit korjata ongelman Oma tili -sivun käyttämiseksi toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Tarkista, onko käyttöjärjestelmäsi tuettujen käyttöjärjestelmien luettelossa.
  2. Tarkista, onko selaimesi tuettujen selainten luettelossa.
    1. Chromen ja Firefoxin pitäisi päivittyä automaattisesti uusimpaan versioon, paitsi jos olet poistanut automaattisen päivityksen käytöstä. Jos toiminto on poistettu käytöstä, tarkista selaimen tuesta, miten voit ottaa sen käyttöön.
    2. Siirry Internet Explorerin tapauksessa kohtaan Lataa Internet Explorer. Jos tarvitset päivitetyn version, tällä sivulla on linkki, josta voit ladata uusimman version.

Tuetut selaimet ja käyttöjärjestelmät

Tuetut selaimet

Tarvitset päivitetyn selaimen Oma tili -sivun käyttöä varten. Firefoxin, Chromen ja Internet Explorerin uusimmat versiot toimivat hyvin.

Nämä selaimet tukevat myös Cross-Origin Resource Sharing (CORS) -toimintoa, joka antaa suojan sivustojenvälisiä komentosarjoja vastaan. CORS-toimintoa tukevat kaikki seuraaviin asetteluohjelmiin perustuvat selaimet:

• Gecko 1.9.1 (Firefox 3.5, SeaMonkey 2.0, Camino 2.1) ja sitä uudemmat versiot.
  • WebKit (alkuperäinen versio epävarma, Safari 4 ja sitä uudemmat versiot, Google Chrome 3 ja sitä uudemmat, mahdollisesti vanhemmat versiot).
  • MSHTML/Trident 6.0 (Internet Explorer 10) sisältää alkuperäisen tuen. MSHTML/Trident 4.0 and 5.0 (Internet Explorer 8 ja 9) tuo käyttöön osittaisen tuen XDomainRequest-ohjausobjektin avulla.
  • Presto-pohjaiset selaimet (Opera) sisältävät CORS-toiminnon versioista Opera 12.00 ja Opera Mobile 12 alkaen, mutta Opera Minissä toimintoa ei tueta.

Tuetut käyttöjärjestelmät

Oma tili -sivua tuetaan muun muassa seuraavissa käyttöjärjestelmissä:

• Windows 7
  • Windows 8
  • Mac OS X Lion
  • Mac OS X Mountain Lion
  • Mac OS X Snow Leopard