En näe Oma tili -sivua Xbox.comissa

Xbox.comin Oma tili -sivulla käytetään uutta tekniikkaa, joka helpottaa navigointia ja tilin käyttöä. Jos et näe Oma tili -sivua, Internet-selaimesi tai käyttöjärjestelmäsi ei ehkä ole yhteensopiva sivun kanssa.

Ratkaisu 1: Varmista, että käytät yhteensopivaa selainta

Firefoxin, Chromen ja Internet Explorerin uusimmat versiot toimivat hyvin Oma tili -sivun kanssa. Jos käytössäsi on jokin näistä selaimista, varmista, että käytät niiden uusinta versiota.

Chromen ja Firefoxin pitäisi päivittyä automaattisesti uusimpaan versioon, paitsi jos olet poistanut automaattisen päivityksen käytöstä. Jos olet poistanut toiminnon käytöstä, tarkista selaimen tuesta, miten voit ottaa sen uudelleen käyttöön.

• Jos käytät Internet Exploreria, siirry Internet Explorerin Lataukset-sivulle ja varmista, että käytät sen uusinta versiota. Jos tarvitset päivitetyn version, tällä sivulla on linkki, josta voit ladata uusimman version.

Ratkaisu 2: Varmista, että käytät tuettua käyttöjärjestelmää

Oma tili -sivua tuetaan seuraavissa käyttöjärjestelmissä:

• Windows 7
  • Windows 8
  • Mac OS X Lion
  • Mac OS X Mountain Lion
  • Mac OS X Snow Leopard

Ratkaisu 3: Tarkista tapahtumat osoitteessa commerce.microsoft.com

Jos et pysty päivittämään selainta tai käyttöjärjestelmää, voit tarkistaa Xboxin tapahtumat myös osoitteessa commerce.microsoft.com.