Microsoft-tilin sulkeminen

Kaikki tarvittavat tiedot Microsoft-tilin sulkemisesta

Pahoittelemme, että päätit lähteä. Haluamme varmistaa, että sinulla kaikki tarvittavat tiedot, ennen kuin suljet Microsoft-tilisi.

• Sinulla on tilisi sulkemisen jälkeen 60 päivää aikaa muuttaa mielesi. 60 päivän kuluttua tilisi poistetaan lopullisesti, ja menetät oikeudet kaikkien sellaisten palveluiden käyttöön, jotka vaativat Microsoft-tilisi sähköpostiosoitteen ja salasanan sisäänkirjautumista varten. Tämä koskee kaikkia sisältöjä, pelejä, sovelluksia tai OneDrive-sisältöjä, joiden käyttö edellyttää sisäänkirjautumista Xbox Liveen.
  • Microsoft-tilisi sulkeminen ei peruuta mitään siihen liittyviä tilauksia.
  • Jos suljet Microsoft-tilisi, et pysty kirjautumaan Xbox-konsoliin, vaikka olisit aikaisemmin tallentanut sähköpostiosoitteesi ja salasanasi konsoliin.
  • Kun suljet Microsoft-tilisi, et enää pysty hallinnoimaan lapsesi käytönvalvonta-asetuksia. Lapsesi tili on liitettävä toiseen vanhemman tiliin ja kyseisen tilin kautta on annettava vanhemman lupa Xbox Live -palvelun käyttöön. Uuden jäsenen lisääminen Xbox One -perheeseen.
    Huomautus Perhetilit koskevat vain Xbox One -konsolia tai perheitä, jotka olet määrittänyt hallitsemaan lapsesi Internetin käyttöä osoitteessa familysafety.microsoft.com.

Ennen tilin sulkemista

1. Peruuta kaikki avoinna olevat tilaukset. Jos et peruuta niitä, sinua laskutetaan niistä edelleen.

Voit peruuttaa Xbox Live- ja Xbox Music -tilauksesi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään minkä tahansa Xbox.com-sivun, kuten tämän, yläosassa (paitsi jos olet jo kirjautunut sisään).
    2. Valitse minkä tahansa Xbox.com-sivun yläosassa Oma tili.
    3. Valitse Tilaukset.
    4. Anna salasanasi pyydettäessä.
    5. Valitse Peruuta automaattinen maksu.
    6. Valitse Jatka.
    7. Vastaa lyhyeen kyselyyn.
    8. Valitse Palaa tiliisi.
      Huomautus Kaikki ostokset ovat lopullisia eikä niitä hyvitetä, kuten Xbox Liven käyttöehdoissa on esitetty. Kun peruutat automaattiset maksut, tilauksestasi jäljellä oleva aika kuluu 60. päivään asti. Tilauksesi lakkautetaan 61. päivänä.
  2. Useimmat muut tilaukset, mutta ei kaikki, voidaan poistaa osoitteessa commerce.microsoft.com. Jos et näe tätä vaihtoehtoa käyttämiesi palveluiden kohdalla, ota yhteyttä suoraan kyseiseen palveluun.
  3. Käytä tiliesi saldot loppuun. Microsoft- tai Xbox-lahjakorttien saldot voidaan menettää, kun suljet tilisi. Tarkista saldosi.

Tilin sulkeminen

Kun olet hoitanut tilaukset ja saldot, toimi seuraavasti.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen accounts.live.com ja kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi käyttämällä tilin sähköpostiosoitetta ja salasanaa.
  2. Valitse Suojaus ja salasana. Vahvista, että olet tilinhaltija, vastaanottamalla suojauskoodin ja antamalla sen.
  3. Vieritä alaspäin ja valitse Sulje tilisi.
  4. Seuraavilla sivuilla on annettu kaikki tarvittavat tiedot tilin sulkemisesta. Lue ne huolellisesti.
  5. Vahvista pyydettäessä, että olet lukenut kaikki vaikutusselostukset.
  6. Valitse Merkitse tili suljettavaksi, jolla vahvistat ymmärtäneesi, että menetät oikeudet kaikkien Microsoft-tiliisi liittyvien sivustojen, palveluiden ja tietojen käyttöön.

Oletko muuttanut mielesi Microsoft-tilin sulkemisesta?

Jos muutat mielesi 60 päivän kuluessa, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin palata osoitteeseen account.live.com ja kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Sinua pyydetään vastaanottamaan suojauskoodi ja antamaan se, jotta tiedämme, että avaamme tilin uudelleen juuri ja vain sinulle.

Huomautuksia:

• Saat käyttöösi tilauksestasi jäljellä olevan ajan, mutta et saa takaisin tilisi suljettuna olemisen aikana kulunutta aikaa.
  • Jos poistit Xbox Live- tai Xbox Music -tilauksen automaattisen uudistamisen käytöstä, sinun on otettava automaattinen uudistaminen uudelleen käyttöön.
  • Jos peruutit jonkin tilauksen heti tai jos tilausaika on umpeutunut, sinun on ostettava kyseinen tilaus uudelleen.
  • Xbox-profiilisi sekä kaikki siihen liittyvät pelit, musiikkitiedostot ja videot ovat käytettävissä, kun kirjaudut sisään konsoliin seuraavan kerran.

Huomautus 60 päivän kuluttua Microsoft-tilisi poistetaan lopullisesti, eikä sitä enää voi avata uudelleen.