Microsoft-tilin peruuttaminen

Mikä on Microsoft-tili?

Microsoft-tili (aiemmalta nimeltään Windows Live ID) on sähköpostiosoite ja salasana, joiden avulla kirjaudut sisään Microsoft-palveluihin, kuten Xbox Live ja Xbox Music. Kun rekisteröidyit Xbox Live- tai Xbox Music -tiliin, liitit siihen Microsoft-tilin. (Jos sinulla ei vielä ollut tiliä, se luotiin rekisteröitymisen yhteydessä.) Microsoft-tiliä käytetään Xbox Live- ja Xbox Music -tilin hallintaan ja Xbox Live -profiilin lataamiseen.

Microsoft-tilin peruuttaminen

Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Kirjaudu osoitteessa accounts.live.com sisään Microsoft-tiliisi käyttämällä tilin sähköpostiosoitetta ja salasanaa.
  2. Valitse Yleiskatsaus. Näet seuraavan näytön:
picture
  1. Valitse Sulje tili. Näet seuraavan näytön:
picture
  1. Valitse OK.