Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan, muokattuun sisältöön ja mainoksiin.

Microsoft-tilin sulkeminen

Pikalinkki

Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi tilin sulkemisprosessin aloittamista varten.

Kaikki tarvittavat tiedot Microsoft-tilin sulkemisesta

Pahoittelemme, että päätit lähteä. Haluamme varmistaa, että sinulla kaikki tarvittavat tiedot, ennen kuin suljet Microsoft-tilisi.

  • Sinulla on tilisi sulkemisen jälkeen 60 päivää aikaa muuttaa mielesi. Microsoft poistaa tilisi 60 päivän kuluttua lopullisesti, ja menetät oikeudet kaikkien sellaisten palveluiden käyttöön, jotka vaativat Microsoft-tilisi sähköpostiosoitteen ja salasanan sisäänkirjautumista varten. Tämä koskee kaikkia sisältöjä, pelejä, sovelluksia tai OneDrive-sisältöjä, joiden käyttö edellyttää sisäänkirjautumista Xbox Liveen.
  • Microsoft-tilisi sulkeminen ei peruuta mitään siihen liittyviä tilauksia.
  • Jos suljet Microsoft-tilisi, et pysty kirjautumaan Xbox-konsoliin, vaikka olisit aikaisemmin tallentanut sähköpostiosoitteesi ja salasanasi konsoliin.
  • Kun suljet Microsoft-tilisi, et enää pysty hallinnoimaan lapsesi käytönvalvonta-asetuksia.
    Voit

Huomautus Perhetilit koskevat vain Xbox One -konsolia tai perheitä, jotka olet määrittänyt hallitsemaan lapsesi Internetin käyttöä osoitteessa familysafety.microsoft.com.

Ennen tilin sulkemista

  1. Peruuta kaikki avoinna olevat tilaukset. Muussa tapauksessa laskutamme sinua niistä edelleen.

    Voit peruuttaa Xbox Live- ja Xbox Music -tilauksesi seuraavasti:

    1. Kirjaudu sisään minkä tahansa xbox.com-sivun yläosassa.
    2. Valitse minkä tahansa Xbox.com-sivun yläosassa Oma tili.
    3. Valitse Tilaukset.
    4. Anna salasanasi pyydettäessä.
    5. Valitse Peruuta automaattinen maksu.
    6. Valitse Jatka.
    7. Vastaa lyhyeen kyselyyn.
    8. Valitse Palaa tiliisi.
      Huomautus Kaikki ostokset ovat lopullisia eikä niitä hyvitetä, kuten Xbox Liven käyttöehdoissa on esitetty. Kun peruutat automaattiset maksut, tilauksestasi jäljellä oleva aika kuluu 60. päivään asti. Tilauksesi lakkautetaan 61. päivänä.
  2. Useimmat muut tilaukset, mutta ei kaikki, voidaan poistaa osoitteessa commerce.microsoft.com. Jos et näe tätä vaihtoehtoa käyttämiesi palveluiden kohdalla, ota yhteyttä suoraan kyseiseen palveluun.
  3. Käytä tiliesi saldot loppuun. Microsoft- tai Xbox-lahjakorttien saldot voidaan menettää, kun suljet tilisi. Tarkista saldosi.

Tilin sulkeminen

Kun olet hoitanut tilaukset ja saldot, toimi seuraavasti.

  1. Siirry osoitteeseen accounts.live.com ja kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi. Tee tämä käyttämällä tiliisi liittyvää sähköpostiosoitetta ja salasanaa.
picture
  1. Valitse Security and privacy (Suojaus ja tietosuoja). Sinun on ehkä vahvistettava, että olet tilinhaltija, vastaanottamalla suojauskoodin ja antamalla sen.
  2. Valitse Manage advanced security (Edistyksellisen suojauksen hallinta).
picture
  1. Vieritä näytön alaosaan Close your account (Sulje tilisi) -kohtaan.
  2. Perehdy suositeltuihin toimenpiteisiin ennen tilisi sulkemista. Valitse Next (Seuraava).
  3. Valitse valintaruudut vahvistaaksesi, että olet lukenut jokaisen kohdan.
  4. Valitse Mark account for closure (Merkitse tili suljettavaksi). Tällä vahvistat ymmärtäneesi, että menetät 60 päivän kuluttua oikeudet kaikkien Microsoft-tiliisi liittyvien sivustojen, palveluiden ja tietojen käyttöön.
picture

Oletko muuttanut mielesi Microsoft-tilin sulkemisesta?

Jos muutat mielesi 60 päivän kuluessa, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin palata osoitteeseen account.live.com ja kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Sinua pyydetään vastaanottamaan suojauskoodi ja antamaan se, jotta tiedämme, että avaamme tilin uudelleen juuri ja vain sinulle.

Huomautuksia:

  • Saat käyttöösi tilauksestasi jäljellä olevan ajan, mutta et saa takaisin tilisi suljettuna olemisen aikana kulunutta aikaa.
  • Jos poistit Xbox Live- tai Xbox Music -tilauksen automaattisen uudistamisen käytöstä, sinun on otettava se uudelleen käyttöön.
  • Jos peruutit jonkin tilauksen heti tai jos tilausaika on umpeutunut, sinun on ostettava kyseinen tilaus uudelleen.
  • Xbox-profiilisi sekä kaikki siihen liittyvät pelit, musiikkitiedostot ja videot ovat käytettävissä, kun kirjaudut sisään konsoliin seuraavan kerran.

Huomautus 60 päivän kuluttua Microsoft-tilisi poistetaan lopullisesti, eikä sitä enää voi avata uudelleen.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Microsoft-tilin sulkeminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?