Microsoft-tilin sulkeminen

Microsoft-tilin sulkeminen Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi tilin sulkemisprosessin aloittamista varten.

Kaikki tarvittavat tiedot Microsoft-tilin sulkemisesta

Pahoittelemme, että päätit lähteä. Haluamme varmistaa, että sinulla kaikki tarvittavat tiedot, ennen kuin suljet Microsoft-tilisi.

• Sinulla on tilisi sulkemisen jälkeen 60 päivää aikaa muuttaa mielesi. Microsoft poistaa tilisi 60 päivän kuluttua lopullisesti, ja menetät oikeudet kaikkien sellaisten palveluiden käyttöön, jotka vaativat Microsoft-tilisi sähköpostiosoitteen ja salasanan sisäänkirjautumista varten. Tämä koskee kaikkia sisältöjä, pelejä, sovelluksia tai OneDrive-sisältöjä, joiden käyttö edellyttää sisäänkirjautumista Xbox Liveen.
  • Microsoft-tilisi sulkeminen ei peruuta mitään siihen liittyviä tilauksia.
  • Jos suljet Microsoft-tilisi, et pysty kirjautumaan Xbox-konsoliin, vaikka olisit aikaisemmin tallentanut sähköpostiosoitteesi ja salasanasi konsoliin.
  • Kun suljet Microsoft-tilisi, et enää pysty hallinnoimaan lapsesi käytönvalvonta-asetuksia.
    Voit valita jommankumman näistä vaihtoehdoista:

Peruuta kaikki tilaukset ja käytä jäljellä oleva saldo ennen tilisi sulkemista

Jos et peruuta niitä, sinua laskutetaan niistä edelleen. Voit peruuttaa tilauksen seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa account.microsoft.com. Anna salasanasi pyydettäessä.
  2. Valitse Palvelut ja tilaukset.
  3. Valitse Tilaukset-kohdassa peruutettavien tilausten vierestä Peruuta ja suorita tilausten peruuttaminen loppuun toimimalla ohjeiden mukaan.
  4. Valitse Peruuta.
    Huomautus Kaikki ostokset ovat lopullisia eikä niitä hyvitetä, kuten Xbox Liven käyttöehdoissa on esitetty. Kun peruutat automaattiset maksut, tilauksestasi jäljellä oleva aika kuluu 60. päivään asti. Tilauksesi lakkautetaan 61. päivänä.

Käytä tiliesi saldot loppuun. Microsoft- tai Xbox-lahjakorttien saldo menetetään, kun suljet tilisi. Tarkista saldosi.

Tilin sulkeminen

Kun olet hoitanut tilaukset ja saldot, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa account.microsoft.com. Anna salasanasi pyydettäessä.
  2. Valitse Suojaus ja tietosuoja ja sitten Hallitse suojauksen lisäasetuksia. Voit saada puhelimeen tai sähköpostiviestinä suojauskoodin, jolla voit vahvistaa, että olet tilin omistaja. Anna tällöin koodi tilin verkkosivulla.
  3. Valitse Lisää suojausasetuksia.
  4. Vieritä näytön alaosaan ja valitse sitten Sulje tilini.
  5. Perehdy suositeltuihin toimenpiteisiin ennen tilisi sulkemista ja valitse sitten Seuraava.
  6. Valitse valintaruudut vahvistaaksesi, että olet lukenut ja ymmärtänyt jokaisen kohdan.
  7. Valitse sivun alaosassa Merkitse tili suljettavaksi. Tällä vahvistat ymmärtäneesi, että menetät 60 päivän kuluttua oikeudet kaikkien Microsoft-tiliisi liittyvien sivustojen, palveluiden ja tietojen käyttöön.

Oletko muuttanut mielesi Microsoft-tilin sulkemisesta?

Jos muutat mielesi 60 päivän kuluessa, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin palata osoitteeseen account.microsoft.com ja kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Lähetämme sinulle puhelimeen tai sähköpostiin suojauskoodin, joka sinun pitää antaa. Tällä tavoin tiedämme, että avaamme tilin uudelleen juuri ja vain sinulle.

Huomautuksia:

• Saat käyttöösi tilauksestasi jäljellä olevan ajan, mutta et saa takaisin tilisi suljettuna olemisen aikana kulunutta aikaa.
  • Jos poistit Xbox Live- tai Xbox Groove Musiikki -tilauksen automaattisen uudistamisen käytöstä, sinun on otettava se uudelleen käyttöön.
  • Jos peruutit jonkin tilauksen heti tai jos tilausaika on umpeutunut, sinun on ostettava kyseinen tilaus uudelleen.
  • Xbox-profiilisi sekä kaikki siihen liittyvät pelit, musiikkitiedostot ja videot ovat käytettävissä, kun kirjaudut sisään konsoliin seuraavan kerran.

Huomautus 60 päivän kuluttua Microsoft-tilisi poistetaan lopullisesti, eikä sitä enää voi avata uudelleen.