Automaattinen kirjautuminen Xbox Oneen Kinectillä ei onnistu Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen vaihtamisen jälkeen

Tässä artikkelissa kuvataan, mitä voi tehdä, jos et voi kirjautua Xbox-konsoliin Kinectillä ja sinua kehotetaan käyttämään ohjainta sen jälkeen, kun olet vaihtanut Microsoft-tilin ensisijaisen aliaksen (sähköpostiosoitteen).

Ratkaisu

Saattaa kestää jopa 24 tuntia, ennen kuin ensisijaisen aliaksen muutokset on otettu käyttöön kaikissa Microsoftin palveluissa. Yleensä se on kuitenkin paljon nopeampaa. Voit suorittaa jonkin seuraavista toimista, kunnes tiedot ovat päivittyneet:

• kirjautua sisään manuaalisesti ohjaimen avulla tai
  • Poista Microsoft-tilisi konsolista ja lisää se uudelleen, minkä pitäisi riittää ongelman selvittämiseen.

Poista tilisi konsolista

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta  .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Tili-kohdasta Poista tilejä.
  5. Valitse tilisi ja vahvista poisto.