Automaattinen kirjautuminen Xbox Oneen Kinectillä ei onnistu Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen vaihtamisen jälkeen

Tässä artikkelissa kuvataan, mitä voi tehdä, jos et voi kirjautua Xbox-konsoliin Kinectillä ja sinua kehotetaan käyttämään ohjainta sen jälkeen, kun olet vaihtanut Microsoft-tilin ensisijaisen aliaksen (sähköpostiosoitteen).

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Saattaa kestää jopa 48 tuntia, ennen kuin ensisijaisen aliaksen muutokset on otettu käyttöön kaikissa Microsoftin palveluissa. Yleensä se on kuitenkin paljon nopeampaa. Sinun on käytettävä ohjainta, kunnes tiedot ovat päivittyneet. Jos sinulta kysytään salasanaa vielä 48 tunnin jälkeen, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Ratkaisu 2: Jos 48 tunnin jälkeen et vieläkään pysty kirjautumaan sisään salasanaa antamatta, poista profiilisi konsolista ja lisää se uudelleen:

1. Paina ohjaimen valikkopainiketta.
  1. Valitse Asetukset.
    Huomautus Voit sanoa missä tahansa näytössä ”Xbox, siirry asetuksiin”, mutta tarvitset liikkumiseen ohjaimen, kun olet Asetukset-näytössä.
  2. Valitse Kirjautuminen, suojaus ja todentamisavain.
  3. Valitse Poista minut tästä Xboxista ja vahvista valitsemalla Poista tilini.
  4. Palaa aloitusnäyttöön ja valitse näytön vasemmassa yläkulmassa Kirjautuminen-kohdan vieressä oleva nuolikuvake.
  5. Valitse Lisää uusi.
  6. Kirjaudu sisään uudella Microsoft-tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla.