Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen

Mikä on Microsoft-tili?

Microsoft-tili on sähköpostiosoite ja salasana, joilla kirjaudut Microsoft-palveluihin, kuten Xbox Liveen ja Xbox Musiciin. Kun rekisteröidyit Xbox Live- tai Xbox Music -tiliin, liitit siihen Microsoft-tilin. (Jos sinulla ei vielä ollut tiliä, se luotiin rekisteröitymisen yhteydessä.) Microsoft-tiliä käytetään Xbox Live- ja Xbox Music -tilin hallintaan ja Xbox Live -profiilin lataamiseen.

Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen

Voit vaihtaa Microsoft-tilin salasanan tietokoneella tai Xbox 360 -konsolilla.

•  Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen tietokoneella
Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Kirjaudu osoitteessa accounts.live.com sisään Microsoft-tiliisi käyttämällä tilin sähköpostiosoitetta ja salasanaa.
  2. Valitse Suojaus ja salasana. Näet seuraavan näytön:
    picture
    1. Valitse Vaihda salasana. Näet seuraavan näytön:
    picture
    1. Toimi seuraavasti:
      1. Kirjoita nykyinen salasana Nykyinen salasana -kenttään.
      2. Kirjoita haluamasi uusi salasana Uusi salasana -kenttään.
      3. Kirjoita edellisessä vaiheessa antamasi uusi salasana Anna salasana uudelleen -kenttään.
    2. Valitse Tallenna.

•   Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen Xbox 360 -konsolilla
    Voit tehdä sen seuraavasti:
    Huomautus Sinun on tiedettävä nykyinen salasanasi, ja Xbox Live -yhteyden on oltava käytössä.

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksella.
    2. Valitse Settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
    3. Siirry vierittämällä oikealla olevaan kohtaan Your Information (Omat tiedot) ja valitse Account Security (Tilin suojaus).
    picture
    1. Valitse Change Password (Vaihda salasana).
    2. Anna nykyinen salasanasi, anna uusi salasana kahdesti ja valitse sitten Change Now (Vaihda nyt). Jos haluat tallentaa salasanan niin, että pystyt käyttämään sitä kirjautuessasi muihin Microsoft-palveluihin, valitse Yes (Kyllä), kun kyseinen kehote tulee näkyviin.