Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen

Pikalinkki

Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi salasanan vaihtamista varten.

Yleiskuvaus

Microsoft-tili on sähköpostiosoite ja salasana, joilla kirjaudut Microsoft-palveluihin, kuten Xbox Liveen ja Xbox Musiciin. Kun rekisteröidyit Xbox Live- tai Xbox Music -tiliin, liitit siihen Microsoft-tilin.

Voit vaihtaa Microsoft-tilisi salasanan Xbox 360 -konsolilla tai muulla Internetiä käyttävällä laitteella, kuten tietokoneella tai taulutietokoneella.

Sinun on tiedettävä nykyinen salasanasi sen vaihtamiseksi. Jos olet unohtanut salasanasi, voit palauttaa sen verkossa.

Huomautus Tämä mahdollisuus vaihtaa salasanasi on tällä hetkellä käytettävissä Xbox 360 -konsolilla, mutta ei Xbox One -konsolilla.

Ratkaisut

Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen Internetiä käyttävällä laitteella

Lue ohjeet siihen, kuinka voit vaihtaa Microsoft-tilisi salasanan Internetiä käyttävällä laitteella, kuten tietokoneella tai taulutietokoneella:

1. Kirjaudu sisään käyttämällä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa.
  2. Siirry aloitussivulla Suojaus ja tietosuoja -kohtaan ja valitse Vaihda salasana.
picture

Sinua voidaan pyytää vahvistamaan tilin omistajuus suojauskoodilla, jonka saat tekstiviestinä tai sähköpostitse ja kirjoitat sitten verkossa.

1. Valitse Salasana-kohdasta Vaihda salasana. Toimi ohjeiden mukaan ja valitse sitten Tallenna.
picture

Muutoksen tekemisen jälkeen saat ilmoituksen suojaukseen liittyvään sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Tämä on varotoimi siltä varalta, että muutokset on tehnyt joku muu kuin sinä. Tällöin voit peruuttaa muutoksen toimimalla ilmoituksessa annettujen ohjeiden mukaan.

Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen Xbox 360 -konsolilla

Voit vaihtaa salasanasi Xbox 360 -konsolilla toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan. Varmista ennen aloittamista, että olet yhteydessä Xbox Liveen ja että tiedät nykyisen salasanasi.

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksella.
  2. Valitse settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
picture
  1. Siirry vierittämällä oikealla olevaan kohtaan Your Information (Omat tiedot) ja valitse Account Security (Tilin suojaus).
picture
  1. Valitse Change Password (Vaihda salasana).
picture
  1. Anna nykyinen salasanasi, anna uusi salasana kahdesti ja valitse sitten Change Now (Vaihda nyt). Jos haluat tallentaa salasanan niin, että pystyt käyttämään sitä kirjautuessasi muihin Microsoft-palveluihin, valitse Yes (Kyllä), kun kyseinen kehote tulee näkyviin.