Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen

Vaihda salasanasi Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi salasanan vaihtamista varten.

Yleiskuvaus

Voit vaihtaa Microsoft-tilisi salasanan Xbox 360 -konsolilla tai muun Internetiä käyttävän laitteen, kuten tietokoneen tai taulutietokoneen, selaimella. Sinun kannattaa ehkä vaihtaa salasanasi seuraavissa tapauksissa:

• Epäilet, että joku muu käyttää tiliäsi.
  • Verkkomyyjällä, jonka kanssa teet kauppoja, on ollut tietoturvamurto, ja epäilet, että olet käyttänyt Microsoft-tililläsi samaa salasanaa.
  • Salasanan vaihtamisesta on kulunut paljon aikaa, ja haluat varmistaa turvallisuutesi.

Salasanan vaihtaminen on hieman eri asia kuin unohtuneen salasanan palauttaminen. Jos olet unohtanut salasanasi, voit palauttaa sen verkossa vahvistamalla henkilöllisyytesi muilla tiedoilla.

Huomautus Tämä mahdollisuus vaihtaa salasanasi on tällä hetkellä käytettävissä Xbox 360 -konsolilla, mutta ei Xbox One -konsolilla.

Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen verkkoselaimella

Voit vaihtaa Microsoft-tilisi salasanan verkkoselaimella seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään käyttämällä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa.
  2. Siirry aloitussivulla profiilikuvasi ja sähköpostiosoitteesi alla olevaan Vaihda salasana -kohtaan.
  3. Sinua voidaan pyytää vahvistamaan tilin omistajuus suojauskoodilla, jonka saat tekstiviestinä tai sähköpostitse ja kirjoitat sitten verkkosivulla.
  4. Anna nykyinen salasana.
  5. Luo uusi salasana ja vahvista se.
  6. Valitse Tallenna.

Muutoksen tekemisen jälkeen saat ilmoituksen suojaustietoihin liittyvään sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Tämä on varotoimi siltä varalta, että muutokset on tehnyt joku muu kuin sinä. Tällöin voit peruuttaa muutoksen toimimalla ilmoituksessa annettujen ohjeiden mukaan.

Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen Xbox 360 -konsolilla

Voit vaihtaa salasanasi Xbox 360 -konsolilla toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan. Varmista ennen aloittamista, että olet yhteydessä Xbox Liveen ja että tiedät nykyisen salasanasi.

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksella.
  2. Siirry vierittämällä oikealla olevaan kohtaan settings (Asetukset) ja valitse Account (Tili).
  3. Siirry vierittämällä oikealla olevaan kohtaan Your Information (Omat tiedot) ja valitse Account Security (Tilin suojaus).
  4. Valitse Change Password (Vaihda salasana).
  5. Anna nykyinen salasanasi, anna uusi salasana kahdesti ja valitse sitten Change Now (Vaihda nyt).
  6. Jos haluat tallentaa salasanan niin, että pystyt käyttämään sitä kirjautuessasi muihin Microsoft-palveluihin, valitse Yes (Kyllä), kun kyseinen kehote tulee näkyviin.