Microsoft-tilin saldon tarkistaminen

Voit tarkistaa Microsoft-tilisi saldon Xbox.comin laskutussivulla tai Xbox-konsolissa. Tältä sivulta saat tietoja.

Huomautus Lisätietoja Xbox Live -tilauksen maksutavan lisäämisestä tai poistamisesta on ohjeaiheessa Maksutapojen hallinta verkossa.

Tällä sivulla

Vaiheet selaimella: Tarkista Microsoft-tilin saldo

1. Kirjaudu verkkoselaimella Microsoft-tiliisi.
  2. Kun olet kirjautunut sisään, voit tarkistaa tilin saldon seuraavilla tavoilla:
    • Valitse Aloitus. Tilisi saldo ja erääntyvät maksut näkyvät kohdassa Raha ja lahjakortit.
    • Lisätietoja saldostasi saat valitsemalla Maksaminen ja laskutus ja sitten Maksutavat. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään uudelleen. Sivulla näet tilisi saldon ja erääntyvät maksut sekä voit lisätä rahaa tilillesi.

Vaiheet Xbox One -konsolilla: Tarkista Microsoft-tilin saldo

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Vieritä alaspäin ja valitse tilisi sisäänkirjautumista varten.
  4. Valitse Asetukset.
  5. Valitse Kaikki asetukset.
  6. Valitse Tili-kohdassa Maksaminen ja laskutus. Tilisi saldo näkyy näytön alaosassa.

Vaiheet Xbox 360 -konsolilla: Tarkista Microsoft-tilin saldo

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksella.
  2. Siirry käyttöliittymässä settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse Account (Tili).
Asetukset-päänäytössä on korostettu Tili-ruutu.
  1. Valitse Manage Payment Options (Hallitse maksutapoja).
  2. Tilisi saldo näkyy luettelon alussa.