Microsoft-tilin kanssa käytettävän sähköpostiosoitteen valitseminen

Kun luot Microsoft-tilin, voit valita sisäänkirjautumista varten minkä tahansa käyttämäsi sähköpostitilin. Suosittelemme, että käytät tiliä, jonka tarkistat usein. Sinun on käytettävä tätä sähköpostiosoitetta, kun haluat kirjautua sisään Xbox-konsoliin. Kirjoita sähköpostiosoite sille varattuun kenttään, niin autamme sinua kaikessa muussa. Microsoft-tilin luomiseen voit käyttää

• sähköpostiosoitetta, jossa on Microsoftin toimialue, kuten @live.com, @outlook.com tai @msn.com
  • mitä tahansa kelvollista sähköpostiosoitetta, jota käytät ja jonka tarkistat säännöllisesti.

Huomautus Jos käytät tilin luomiseen muuta kuin Microsoftin sähköpostiosoitetta, lähetämme sinulle vahvistussähköpostiviestin kyseiseen osoitteeseen varmistaaksemme, että sinulla on oikeudet sen käyttöön. Etsi sähköpostiviesti ja suorita vahvistus toimimalla annettujen ohjeiden mukaan.

Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, jota voisit käyttää, tai olet luomassa tiliä lapselle, jolla ei vielä ole sähköpostitiliä, voit halutessasi luoda uuden Outlook.com-sähköpostiosoitteen rekisteröinnin aikana.

Huomautuksia