Poista henkilötiedot Microsoft-tilistäsi

Kun rekisteröit Xbox Live -pelaajatunnuksen, liitit tiliisi Microsoft-tilin (ennen Windows Live ID). Tämä on pakollista kaikkia Xbox Live -sisältölatauksia ja -palveluita varten.

Lisätietoja Microsoft-tilin hallinnasta, mukaan lukien siitä, kuinka pelaajatunnukseen linkitetyn Microsoft-tilin voi muuttaa, on kohdassa Microsoft-tiliin tai pelaajatunnukseen liittyviä kysymyksiä. Huomaa, että et voi tällä hetkellä siirtää pelaajatunnusta Microsoft-tilistä toiseen käyttämättä Xbox-konsolia.

Poista henkilötietosi

• Poista ystäväsi.
    1. Kirjaudu verkkoselaimella Xbox Social -sivulle.
    2. Etsi ystävä, jonka haluat poistaa, ja napsauta sitä.
    3. Valitse Poista.
    4. Valitse Kyllä.
    5. Toista kaikille ystäville.

Voit poistaa ystäviä käyttämällä konsoliasi noudattamalla Ystävän poistaminen -kohdan ohjeita sivulla Microsoft-tiliin tai pelaajatunnukseen liittyviä kysymyksiä.

• Poista profiilitietosi.
    1. Kirjaudu Muokkaa profiilia -sivulle.
    2. Tyhjennä profiilin Tunnuslause-, Sijainti- ja Elämäkerta-kentät.
    3. Tallenna muutokset valitsemalla Tallenna.
  • Muuta laskutusyhteyshenkilön nimeä.
    1. Kirjaudu omaan tiliisi.
    2. Tarkista laskutuksen yhteystiedot (sinulta saatetaan pyytää Microsoft-tiliisi liittyvää koodia, joka lähetetään sinulle).
    3. Vaihda tilin etu- ja sulkunimeksi Sulje tili.
    4. Tallenna muutokset valitsemalla Tallenna. (Nämä toimet voi tehdä myös konsolilla.)
  • Aseta haluamasi yhteystiedot Microsoft-profiilikeskuksessa.
    1. Kirjaudu verkkoselaimella Profiilikeskukseen. Varmista, että kirjaudut sisään Microsoft-tiliäsi käyttäen.
    2. Määritä tai poista kaikki henkilötiedot ja yhteydenottoasetukset.
    1. Luo uusi Microsoft-tili osoitteeseen account.live.com.
    2. Vaihda konsoliasi käyttäen Xbox Live -tilisi uuteen Microsoft-tiliin. Jos tarvitset apua, lue lisätietoja kahdesta ohjeartikkelista kohdassa Microsoft-tiliin tai pelaajatunnukseen liittyviä kysymyksiä:
      • Miksi saan virhesanoman "The Microsoft account (or Windows Live ID) you’re switching to is already linked to another Xbox account" (Microsoft-tili [tai Windows Live ID], johon olet vaihtamassa, on jo linkitetty toiseen Xbox-tiliin)?
      • Voinko vaihtaa pelaajatunnukseni toiseen Microsoft-tiliin?

Nykyisen Microsoft-tilin sulkeminen

Kun Xbox Live -tilisi on siirretty uuteen Microsoft-tiliin, voit sulkea alkuperäisen tilin.

Henkilökohtaiset tilit

Jos haluat poistaa Microsoft-tilin kokonaan, poista ensin omat tietosi kyseisestä tilistä tässä artikkelissa aiemmin kuvatulla tavalla. Kun poistat Microsoft-tilin tiedot, tili suljetaan. Huomaa, että kun Microsoft-tili on suljettu, et voi avata sitä uudelleen. Kun nämä toimet on tehty, kaikki kyseiseen tiliin liittyvä sisältö, mukaan lukien ladattava sisältö, Zune-sisältö ja pelien ja saavutusten käyttömahdollisuus, poistetaan pysyvästi.

Huomaa myös, että nykyinen Microsoft-tilisi ja -pelaajatunnuksesi ei ole käytettävissä missään myöhemmin luotavissa Xbox live -tileissä. Kaikki tiedot poistetaan pysyvästi.

1. Varmista, ettei sinulla ole maksamattomia tilauksia tai maksuja.
  2. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  3. Valitse Yleiskuvaus ja valitse sitten Sulje tili.
  4. Tallenna muutokset valitsemalla OK.
  5. Tilin sulkemiseen liittyviä ongelmia:
    • Jos sinulla on nykyisten tilausten takia tilin sulkemiseen liittyviä ongelmia, et ole siirtänyt Xbox Live -tiliä uuteen Microsoft-tiliin. Noudata yllä olevan Poista henkilötietosi -kohdan 5 ohjeita, kun haluat siirtää Xbox Live -tilin.
    • Jos sinulla on muita ongelmia, katso ohjeita Microsoft-tilin ohjeesta.

Perhe- tai lapsitilit

Jos haluat sulkea Microsoft-tilin, joka on määritetty lapsen tilin vanhemmaksi, lapsitili täytyy siirtää uuteen tiliin ennen nykyisen tilin sulkemista.