Virhesanoma The Microsoft account (or Windows Live ID) you’re switching to is already linked to another Xbox account ilmenee, kun yrität vaihtaa Xbox Live -pelaajatunnuksesi toiseen Microsoft-tiliin.

Ongelma

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität vaihtaa Xbox Live -pelaajatunnuksesi Microsoft-tiliin, joka on jo yhdistetty toiseen pelaajatunnukseen:

The Microsoft account (or Windows Live ID) you’re switching to is already linked to another Xbox account (Microsoft-tili [tai Windows Live ID], johon olet vaihtamassa, on jo yhdistetty toiseen Xbox-tiliin)

Tämä tarkoittaa, että se Microsoft-tili, johon yrität yhdistää pelaajatunnustasi, on jo yhdistetty toiseen pelaajatunnukseen.

Ratkaisu

Ennen kuin voit yhdistää Xbox Live -pelaajatunnuksesi Microsoft-tiliin, joka on jo yhdistetty toiseen pelaajatunnukseen, aiemmin yhdistetty tunnus on ensin poistettava Microsoft-tilistä.

Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Luo uusi Microsoft-tili. Tarvitset tätä uutta tiliä vain väliaikaisena keinona pelaajatunnusten siirtoon. Kun pelaajatunnukset on vaihdettu, et enää tarvitse tätä Microsoft-tiliä.
    Esimerkki:
    • Pelaajatunnus A on yhdistetty Microsoft-tiliin 1.
    • Pelaajatunnus B on linkitetty Microsoft-tiliin 2.

Jotta voit vaihtaa pelaajatunnuksia A ja B Microsoft-tilien 1 ja 2 välillä, luo ensin kolmas, väliaikainen tili: Microsoft-tili 3.

2. Vaihda Microsoft-tiliin, jota haluat käyttää, yhdistetty pelaajatunnus juuri luotuun väliaikaiseen Microsoft-tiliin.
    Esimerkki:
    • Pelaajatunnus A pysyy linkitettynä Microsoft-tiliin 1.
    • Vaihda pelaajatunnus B Microsoft-tiliin 3.

Microsoft-tili 2 on nyt vapaana.

3. Vaihda nyt pelaajatunnuksesi Microsoft-tiliin, jota haluat käyttää.
    Esimerkki:
    • Vaihda pelaajatunnus A Microsoft-tiliin 2.
    • Pelaajatunnus B pysyy linkitettynä Microsoft-tiliin 3.

Microsoft-tili 1 on nyt vapaana.

4. Sinun on odotettava 30 päivää, ennen kuin voit viimeistellä pelaajatunnusten vaihdon kahden alkuperäisen Microsoft-tilin välillä. (Pelaajatunnuksen voi vaihtaa 30 päivän ajanjaksolla vain kerran.)
    Esimerkki:
    • Pelaajatunnus A pysyy linkitettynä Microsoft-tiliin 2.
    • Vaihda 30 päivän kuluttua pelaajatunnus B Microsoft-tiliin 1.

Microsoft-tili 3 on nyt vapaa, eikä sitä enää tarvita.

Huomautuksia

• Kun vaihdat uuteen Microsoft-tiliin, alkuperäisen Microsoft-tilin varat eivät siirry uudelle Microsoft-tilille.
  • Voit vaihtaa saman pelaajatunnuksen Microsoft-tilin vain kerran 30 päivän jakson aikana.
  • Sinun on myös odotettava 30 päivää pelaajatunnuksesi Xbox Livestä lataamisen jälkeen, ennen kuin voit vaihtaa sen toiselle Microsoft-tilille. Jos pelaajatunnuksen lataamisesta ei ole kulunut 30:tä päivää, saat virhesanoman.
  • Ennen kuin voit vaihtaa lapsen tiliin liittyvän Microsoft-tilin, sinun on annettava sen aikuisen tiliin liittyvän Microsoft-tilin tiedot, jolla hallitaan lapsen tilin tietosuoja- ja verkkoturva-asetuksia.
Jos ongelma jatkuu näiden ratkaisujen kokeilemisen jälkeen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.