Virhe The Microsoft account (or Windows Live ID) that you’re switching to is already linked to another Xbox account (Microsoft-tili [tai Windows Live ID], johon olet vaihtamassa, on jo yhdistetty toiseen Xbox-tiliin)

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität vaihtaa Xbox Live -pelaajatunnuksesi Microsoft-tiliin, joka on jo yhdistetty toiseen pelaajatunnukseen:

The Microsoft account (or Windows Live ID) you’re switching to is already linked to another Xbox account (Microsoft-tili [tai Windows Live ID], johon olet vaihtamassa, on jo yhdistetty toiseen Xbox-tiliin)

Ratkaisu

Ratkaise ongelma seuraamalla ohjeita ohjeaiheessa Xbox Liveen liitetyn Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen vaihtaminen.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.