Xbox One -perheen luonnin edut

Yleiskuvaus

Luomalla Microsoft-tilin jokaiselle perheenjäsenelle voit mukauttaa jokaisen perheenjäsenen verkon käyttökokemuksen asettamiesi ikään perustuvien rajoitusten mukaan. Näitä asetuksia käytetään kaikissa Xbox One- tai Windows 10 -laitteissa, joihin he kirjautuvat sisään.

Perheystävällinen Kauppa

• Lisää lapsen Microsoft-tilille helposti rahaa ja aseta lapsille Kaupassa ostorajoituksia osoitteessa account.microsoft.com/family.
  • Tarkista lapsen ostohistoria ja lapsen tilillä olevat luottokortit.
  • Aseta rajoituksia, jotta lapset näkevät vain iälleen sopivat sisällöt, kun he selaavat Kaupan sisältöä.

Kaikkien Xbox One- ja Windows 10 -laitteiden perheasetukset

• Päätä, miten lapset voivat olla yhteydessä muihin, jakaa profiilitietonsa, liittyä moninpeleihin tai lisätä ystäviä ystäväluetteloonsa mukauttamalla Xboxin suojausasetuksia.
  • Hallitse kaikkia sisältöihin ja verkon käyttöön liittyviä rajoituksia verkossa osoitteessa account.microsoft.com/family tai Xbox One -konsolissa.

Yksilöllinen pelaaminen

• Jokainen perheenjäsen voi mukauttaa käyttöliittymän ilmeen mieleisekseen. He voivat valita omat värinsä sekä pelaajatunnuksensa ja pelaajakuvansa sekä määrittää, mitkä sovellukset he haluavat kiinnittää tilin aloitusnäyttöön.
  • Jokaisella on omat saavutuksensa, pelaajapisteensä ja ystäväluettelonsa, jotka siirtyvät profiilin mukana, kun sillä kirjaudutaan konsoliin ystävän luona tai missä tahansa muualla.

Lisätietoja perhejäsenyydestä ja perheasetuksista on Perhe-sivulla.