Virhesanoma "Microsoft-tilissäsi on ongelma". Ohjeet saat osoitteesta https://account.live.com." ilmenee, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen.

Ongelma

Jos näet virhesanoman "Microsoft-tilissäsi on ongelma". Ohjeet saat osoitteesta https://account.live.com.", kun yrität kirjautua Xbox Liveen, Microsoft-tilissäsi on ongelma.

Ratkaisu

Ratkaise ongelma kirjautumalla sisään tietokoneella Microsoft-tiliin ja vahvistamalla ensin henkilöllisyytesi. Noudata ohjeita. Sinua saatetaan pyytää vaihtamaan salasanasi tai antamaan suojauskoodi, joka lähetetään tilisi yhtenä suojaustodisteena toimivaan sähköpostiosoitteeseen.

Huomautus Pyydettäessä vahvista, että tietokoneesi ja Xbox-konsolisi käyttävät samaa langatonta verkkoa.