Virhe ”Microsoft-tilissäsi on ongelma. Ohjeet saat osoitteesta https://account.live.com.” ilmenee, kun kirjaudut sisään Xbox Liveen.

Jos näet virhesanoman ”Microsoft-tilissäsi on ongelma. Ohjeet saat osoitteesta https://account.live.com.”, kun yrität kirjautua Xbox Liveen, Microsoft-tilissäsi on ongelma.

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman kirjautumalla sisään Microsoft-tiliisi osoitteessa xbox.com/account ja suorittamalla sitten tilin vahvistuksen toimimalla ohjeiden mukaan. Sinua saatetaan pyytää vaihtamaan salasanasi tai antamaan suojauskoodi, joka lähetetään tililläsi annettuun puhelinnumeroon tai vaihtoehtoiseen sähköpostiosoitteeseen.

Huomautus Pyydettäessä vahvista, että tietokoneesi ja Xbox-konsolisi käyttävät samaa langatonta verkkoa.