Microsoft-tilin päivittäminen uuteen maahan tai uudelle alueelle muutettaessa

Oletko muuttamassa uuteen maahan tai uudelle alueelle ja ottamassa Xboxia mukaasi? Ota selvää, mitä sinun on tehtävä, jotta pystyt käyttämään Xbox-konsolia uudessa maassa tai uudella alueella.

Tärkeää Jos yrität ratkaista näiden ohjeiden avulla tilialueen takautuvaan yhteensopivuuteen liittyviä virheitä, tilin alueen vaihtaminen ei ratkaise näitä ongelmia. Nämä ohjeet on tarkoitettu ainoastaan sellaisiin tilanteisiin, kun olet muuttamassa ja sinun on vaihdettava maata tai aluetta.

Tällä sivulla

Milloin minun on vaihdettava Xboxin aluetta?

Jos olet muuttanut toiseen maahan ja haluat tehdä Xbox-ostoksia uudessa paikassa, sinun on vaihdettava aluetta.

Mitä sinun on tiedettävä ennen maan tai alueen vaihtamista

Microsoft-tilisi maan tai alueen vaihtaminen voi vaikuttaa palveluihisi ja tilauksiisi. Seuraavassa on kerrottu, mitä sinun on tiedettävä maan tai alueen vaihtamisesta:

• Xbox-profiilitietosi

Pelaajatunnuksesi, avatut saavutuksesi ja Xbox-profiilisi muut tiedot siirretään mukanasi.

• Microsoft-tililläsi olevat varat

Microsoft-tililläsi olevia varoja ei siirretä mukanasi. Käytä Microsoft-tililläsi olevat varat ennen tilisijainnin muuttamista. Varoja ei voi siirtää alueiden välillä.

• Xbox Live Gold -tilauksesi

Xbox Live Gold -tilauksestasi jäljellä oleva aika siirretään tilisi mukana uuteen maahan tai uudelle alueelle.

Jos Xbox Live Gold -tilauksia ei ole saatavilla uudessa maassa tai uudella alueella, nykyinen tilauksesi pysyy aktiivisena, mutta se ei välttämättä toimi enää. Peruuta tällöin tilauksesi, jotta sitä ei toistuvasti laskuteta. Voit peruuttaa tilauksesi toimimalla ohjeaiheessa Xbox-tilauksen peruuttaminen annettujen ohjeiden mukaan.

• Muut tilaukset eivät ehkä ole käytettävissä uudessa maassa tai uudella alueella

Jos sinulla on muita tilauksia (esimerkiksi XNA Creator’s Club, Call of Duty Elite tai Monster Hunter), ne säilyvät aktiivisina myös uudessa maassa tai uudella alueella, mutta ne eivät välttämättä toimi enää. Jos olet valinnut jatkuvan laskutuksen, sinua laskutetaan tilauksesta edelleen, kunnes peruutat sen. Voit tehdä tämän toimimalla ohjeaiheessa Xbox-tilauksen peruuttaminen annettujen ohjeiden mukaan.

• Groove Music Pass -tilauksia ei voi siirtää

Jos sinulla on voimassa oleva Groove Music Pass -tilaus, se peruutetaan siirron yhteydessä. Jos hankit Groove Music Pass -tilauksen uudelle alueelle siirtymisen jälkeen, kokoelmasi pysyy ennallaan saatavuuden ja aluekohtaisten käyttöoikeussääntöjen mukaisesti. Jos käytät Xbox Music Pass -tilausta Windows Phonessa, sinun on palautettava puhelimen asetukset valmistajan asetuksiin, kun hankit tilauksen uudella alueella.

Maan tai alueen vaihtaminen Xbox Onessa

Tärkeää Jos yrität ratkaista näiden ohjeiden avulla tilialueen takautuvaan yhteensopivuuteen liittyviä virheitä, tilin alueen vaihtaminen ei ratkaise näitä ongelmia. Nämä ohjeet on tarkoitettu ainoastaan sellaisiin tilanteisiin, kun olet muuttamassa ja sinun on vaihdettava maata tai aluetta.

Päivitä uuden maan tai alueen asetukset toimimalla näiden ohjeiden mukaan ja käynnistä sitten Xbox One -konsoli uudelleen. Kun teet uudessa sijainnissa ensimmäisen ostoksen, sinua pyydetään päivittämään laskutustietosi.

1. Kirjaudu sisään Xbox One -konsoliin.
  2. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Kaikki asetukset.
  5. Valitse Järjestelmä.
  6. Valitse Kieli ja alue.
  7. Valitse uusi sijainti luettelosta ja valitse sitten Käynnistä uudelleen nyt.

Maan tai alueen vaihtaminen Xbox 360:ssä

Jos haluat vaihtaa maan tai alueen Xbox 360:ssä, sijaintia ei voi päivittää kuin Xbox Onessa. Sinun on sen sijaan siirrettävä Xbox-profiilisi, mikä voi vaikuttaa muihin tilauksiin ja palveluihin.

Voit vaihtaa maan tai alueen Xbox 360 -konsolissa toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Anna Microsoft-tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Sign In (Kirjaudu sisään).
  2. Lisää luottokortti ja anna laskutusosoite uutta aluetta varten.
  3. Siirry konsolissa Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  4. Valitse Console Settings (Konsolin asetukset).
  5. Valitse Language and Locale (Kieli ja alue).
  6. Valitse Locale (Alue).
  7. Valitse alue, jota haluat käyttää.

Maan tai alueen vaihtamisen estävät tilanteet

Jos et pysty vaihtamaan Xboxin maata tai aluetta, se voi johtua jostakin seuraavista syistä:

• Olet vaihtanut maata tai aluetta edellisen kolmen kuukauden aikana.
  • Tilillesi on asetettu käyttörajoitus (kun esimerkiksi jonkin tilauksen luottokortti on vanhentunut).
  • Olet nykyisen maasi tai alueesi lainsäädännön mukaan alaikäinen, mutta et ole alaikäinen alueella, jolle olet muuttamassa.
  • Et ole nykyisen maasi tai alueesi lainsäädännön mukaan alaikäinen, mutta sinut katsotaan alaikäiseksi maassa tai alueella, jolle olet muuttamassa.
  • Xbox-tilauksesi maksu on maksamatta.