Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Lisää Microsoft-tiliisi suojaustiedot

Lisää Microsoft-tiliisi suojaustiedot Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi suojaustietojen lisäämistä varten.

Yleiskuvaus

Tällä sivulla kerrotaan, miten voit lisätä suojaustiedot Microsoft-tiliisi. Suojaustiedot muodostuvat meille antamastasi sähköpostiosoitteesta ja/tai puhelinnumerosta, joita käytetään henkilöllisyytesi vahvistamiseen.

Aiheet

Suojaustietojen lisääminen tietokoneesta tai muusta Internetiä käyttävästä laitteesta

Voit lisätä uudet suojaustiedot Microsoft-tiliisi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään käyttämällä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa.
  2. Siirry aloitussivulla Suojaus ja tietosuoja -kohtaan ja valitse Vaihda salasana.
picture
  1. Sinua voidaan pyytää vahvistamaan tilin omistajuus suojauskoodilla, jonka saat tekstiviestinä tai sähköpostitse ja kirjoitat sitten verkossa.
  2. Valitse Lisää uusi sähköpostiosoite tai Lisää uusi puhelinnumero. Lisää ja vahvista uudet suojaustiedot toimimalla annettujen ohjeiden mukaan.
picture

Sinulle lähetetään myös ilmoitus käyttämääsi sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Tämä on varotoimi siltä varalta, että muutokset on tehnyt joku muu kuin sinä. Tällöin voit peruuttaa muutoksen toimimalla ilmoituksessa olevien ohjeiden mukaan.

Yhteydenottotapoja tarvitaan vain yksi, mutta kehotamme sinua antamaan sekä sähköpostiosoitteen että puhelinnumeron siltä varalta, että et pysty käyttämään jompaakumpaa niistä.

Suojaustietojen lisääminen tiliä luotaessa

Kun luot uuden Microsoft-tilin Xbox-konsolilla tai verkossa, sinua pyydetään antamaan suojaustiedot, kuten puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite.

Tällöin antamaasi puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen lähetetään suojauskoodi. Sinulla on muutama päivä aikaa antaa suojauskoodi, mutta suosittelemme, että annat koodin ja vahvistat henkilöllisyytesi heti.

Tällöin suojaustiedot ovat käytettävissä heti, jos unohdat salasanasi tai tiliisi murtaudutaan. Jos et vahvista salasanaasi heti ja unohdat salasanasi ennen sen vahvistamista, suojaustiedot eivät esimerkiksi ole käytettävissä tilisi palauttamista varten.