Lisää salasanan vaihtamisen suojaustiedot Microsoft-tiliisi seuraavalla tavalla:

Yleiskuvaus

Voit parantaa tilisi suojausta lisäämällä Microsoft-tiliisi (aiemmalta nimeltään Windows Live ID) salasanan vaihtamisen suojaustiedot. Jos unohdat salasanasi tai joku muu yrittää käyttää tiliäsi luvattomasti, voit palauttaa tilisi käyttämällä suojaustietoja. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Kirjaudu osoitteessa accounts.live.com sisään Microsoft-tiliisi käyttämällä tilin sähköpostiosoitetta ja salasanaa.
  2. Valitse Tilin yleiskatsaus -sivun Tilin suojaus -kohdasta ja Suojaustiedot-kohdan vierestä Hallinta. Näet Hallitse suojaustietoja -sivun.
  3. Hallitse suojaustietojasi -sivulla voit hallita seuraavia salasanan vaihtamisen suojaustietoja:
    • Puhelinnumero: Saat tekstiviestinä koodin, jonka avulla voit palauttaa tilisi. Voit halutessasi rekisteröidä useita matkapuhelinnumeroita.
    • Vaihtoehtoinen sähköpostiosoite: Saat salasanan palautustiedot määrittämääsi vaihtoehtoiseen sähköpostiosoitteeseen. Voit lisätä useita sähköpostiosoitteita.
    • Luotettu laite: Luotettu laite on tietokone, jota käytät yleensä, kun kirjaudut Windows Live -palveluihin käyttämällä Microsoft-tiliäsi. Luotetuksi laitteeksi määritettävässä tietokoneessa pitää olla Windowsin peruspaketti. Jos tietokoneessa ei ole Windowsin peruspakettia, asenna se napsauttamalla yllä olevaa linkkiä. Voit määrittää tietokoneen luotetuksi laitteeksi seuraavasti:
      1. Siirry accounts.live.com-sivustoon ja kirjaudu sisään.
      2. Valitse Suojaustiedot.
      3. Lähetä suojauskoodi haluamaasi sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon.
      4. Hae koodi ja kirjoita se tekstiruutuun.
      5. Ennen kuin napsautat Lähetä-painiketta, valitse valintaruutu, jossa lukee Kirjaudun usein tähän laitteeseen. Älä pyydä koodia.