Salasanan vaihtamisen suojaustietojen lisääminen Microsoft-tiliisi

Yleiskuvaus

Voit parantaa tilisi tietoturvaa lisäämällä Microsoft-tiliisi salasanan palauttamisen suojaustiedot. Jos unohdat salasanasi tai joku muu yrittää käyttää tiliäsi luvattomasti, voit palauttaa tilisi käyttämällä suojaustietoja. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Kirjaudu osoitteessa accounts.live.com sisään Microsoft-tiliisi käyttämällä tilin sähköpostiosoitetta ja salasanaa.
  2. Valitse siirtymispalkin Tili-kohdassa Suojaus ja salasana.
picture
  1. Suojaa tilisi -sivu avautuu. Tällä sivulla voit lisätä tai muokata seuraavia salasanan vaihtamisen suojaustietoja.
    • Suojaustiedot auttavat pitämään tilisi suojattuna – Voit määrittää seuraavat tiedot:
      • Puhelinnumero: Saat tekstiviestinä koodin, jonka avulla voit palauttaa tilisi. Voit halutessasi rekisteröidä useita matkapuhelinnumeroita.
      • Vaihtoehtoinen sähköpostiosoite: Saat salasanan palautustiedot määrittämääsi vaihtoehtoiseen sähköpostiosoitteeseen. Voit lisätä useita sähköpostiosoitteita.
    • Kaksivaiheinen tarkistaminen – Kaksivaiheinen tarkistaminen suojaa tiliäsi vaikeuttamalla hakkereiden sisäänkirjautumista, vaikka he olisivatkin jollakin tavalla päässeet käsiksi salasanaasi.
    • Todentajasovellukset – Määritä älypuhelinsovellus, jolla voit nopeasti vahvistaa henkilöllisyytesi.
    • Palautuskoodi Voit käyttää palautuskoodia, jos et pääse käyttämään suojaustietojasi.
    • Luotetut laitteet Luotettu laite on tietokone, jota käytät yleensä, kun kirjaudut Windows Live -palveluihin käyttämällä Microsoft-tiliäsi. Luotetuksi laitteeksi määritettävässä tietokoneessa pitää olla Windowsin peruspaketti. Jos tietokoneessa ei ole Windowsin peruspakettia, asenna se. Voit määrittää tietokoneen luotetuksi laitteeksi seuraavasti:
      1. Kirjaudu sisään osoitteessa accounts.live.com.
      2. Valitse Suojaustiedot.
      3. Lähetä suojauskoodi haluamaasi sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon.
      4. Hae koodi ja kirjoita se tekstiruutuun.
      5. Ennen kuin valitset Lähetä, valitse Kirjaudun usein tähän laitteeseen. Älä pyydä koodia -valintaruutu.