Microsoft-tilin suojaustodisteiden lisääminen

Suojaustodisteiden lisääminen

Tärkeää Jos haluat lisätä suojaustodisteita Microsoft-tiliisi, mutta et pääse käyttämään olemassa olevia suojaustodisteita, ne on ensin merkittävä kadonneiksi. Lisätietoja on ohjeaiheessa En voi käyttää Microsoft-tilini suojaustodisteita.

Huomautus Jos kyseessä on uusi tili, voit lisätä todisteen ilman vahvistusta lyhyen ajanjakson kuluessa. Aiemmin luoduissa tileissä uudet todisteet on vahvistettava käyttämällä aiemmin luotua todistetta.

1. Siirry Suojaustiedot-sivulle ja kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi.
  2. Valitse Puhelinnumero- tai Vaihtoehtoinen sähköpostiosoite -kohdassa Lisää.
  3. Anna uusi sähköpostiosoite tai puhelinnumero ja valitse OK tai Tallenna.
  4. Jos tilissäsi on todiste, sinun on ehkä käytettävä sitä uuden todisteen lisäämisen vahvistamiseen. Jos lisäät uuden sähköpostiosoitteen uudeksi suojaukseksi, vahvistusviesti saatetaan lähettää olemassa olevana suojaustietona käytettyyn sähköpostiosoitteeseen. Valitse Vahvista ja seuraa ohjeita.

Jos et pääse käyttämään mitään nykyisistä todisteista (jos esimerkiksi nykyinen todiste on vanhentunut sähköpostitili), lisätietoja on ohjeaiheessa Hanki Microsoft-tilin suojaustodisteita koskevia ohjeita.