Et pysty kirjautumaan sisään Xbox One -konsoliin salasanan vaihtamisen jälkeen

Toimi tällä sivulla olevien ratkaisujen ohjeiden mukaan, jos et pysty kirjautumaan sisään Xbox One -konsoliin Microsoft-tilin salasanan vaihtamisen jälkeen.

Ratkaisut

Ongelman syynä voi olla se, että konsolisi ei ollut saanut Microsoft-tilisi uuteen salasanaan liittyviä tietoja siihen mennessä, kun yritit kirjautua sisään.

Tärkeää Varmista ennen näiden ratkaisujen kokeilemista, että pystyt kirjautumaan sisään Microsoft-tiliisi verkossa. Toimi näin:

1. Siirry osoitteeseen account.xbox.com.
  2. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään ja anna sitten Microsoft-tilisi sähköpostiosoite ja uusi salasana.

Jos et muista, millä sähköpostiosoitteella kirjaudut Microsoft-tiliin, käytä kadonneen tilin ratkaisua.

Ratkaisu 1: Käynnistä konsoli uudelleen

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.

Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta .

2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.
  5. Yritä kirjautua uudelleen sisään.

Ratkaisu 2: Poista tilisi konsolista ja lisää se uudelleen

Vaihe 1: Poista tilisi konsolista

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.

Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta .

2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Tili-kohdasta Poista tilejä.
  5. Valitse tilisi ja vahvista poisto.

Huomautus Tilin poistoprosessi on mahdollisesti toistettava jopa viisi kertaa, jotta tili poistetaan luettelosta.

Vaihe 2: Käynnistä Xbox One -konsoli uudelleen

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Tili-kohdasta Käynnistä konsoli uudelleen.

Vaihe 3: Lisää tilisi uudelleen konsoliin

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Lisää ja hallitse.
  4. Valitse Lisää uusi.
  5. Anna Microsoft-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.
  6. Määritä mukautusasetukset seuraavissa näytöissä.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.