Vierasavaimen muuttaminen Xbox One -konsolissa

Yleiskuvaus

Jos haluat muuttaa Xbox One -konsolin nykyistä vierasavainta, aiemmin käytetty vierasavain on ensin poistettava. Nykyiselle vierasavaimelle määritetyt sisältörajoitukset poistetaan, joten rajoitukset on määritettävä uudelle avaimelle uudelleen.

Huomautus Jos olet unohtanut vierasavaimen, toimi ohjeaiheessa Xbox One -konsolin vierasavain unohtui annettujen ohjeiden mukaan.

Vaihe 1: Poista aiempi vierasavain

Poista ensin aiempi vierasavain. Toimi näin:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Vieritä alas ja valitse tili, johon haluat kirjautua sisään.
    Huomautus Sinun on kirjauduttava sisään tiliin aikuisena.
Xbox Onen kirjautumisnäyttö, kun se avataan oppaasta
  1. Kun olet kirjautunut sisään tiliisi, avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
Xbox Onen aloitusnäyttö, jossa on avattu opas
  1. Valitse Asetukset.
Xbox Onen Asetukset-päänäyttö, kun se avataan oppaasta
  1. Valitse Kaikki asetukset.
Asetukset-paneeli avataan oppaasta. Kaikki asetukset -asetus on korostettu.
  1. Valitse Järjestelmä.
  2. Valitse Signed-out content restrictions (Sisältörajoitukset uloskirjautuneena).
Järjestelmäasetukset-näyttö, Signed-out content restrictions (Sisältörajoitukset uloskirjautuneena) -asetus korostettuna
  1. Vahvista henkilöllisyytesi antamalla salasanasi uudelleen.
Salasanan syöttönäyttö ja näyttönäppäimistö
  1. Valitse Poista vierasavain.
Signed-out content restrictions (Sisältörajoitukset uloskirjautuneena) -näyttö, Poista vierasavain -asetus korostettuna
  1. Anna nykyinen vierasavain sen poistamista varten.
Syötä vierasavain -näyttö, jossa on näppäimistö.
Huomautus Jos olet unohtanut vierasavaimen, anna vierasavain kolme kertaa väärin, niin konsoli kysyy salasanaasi. Anna salasanasi vierasavaimen poistamista varten.
Salasanan syöttönäyttö ja näyttönäppäimistö

Vaihe 2: Luo uusi vierasavain

Luo uusi vierasavain poistamasi vierasavaimen tilalle. Toimi näin:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Signed-out content restrictions (Sisältörajoitukset uloskirjautuneena).
  5. Valitse Luo vierasavain.
Signed-out content restrictions (Sisältörajoitukset uloskirjautuneena) -näyttö, Luo vierasavain -asetus korostettuna
  1. Luo kuusinumeroinen todentamisavain ohjaimella. Käytä koodia, jonka muistat helposti, mutta jota muut eivät pysty arvaamaan.
Aseta todentamisavain -näyttö, jossa on näppäimistö

Vaihe 3: Myönnä vierasavaimelle oikeudet sisällön ja sovellusten käyttöön

Kun olet luonut vierasavaimen, näkyviin tulee Signed-out content restrictions (Sisältörajoitukset uloskirjautuneena) -näyttö. Lisää nyt luomallesi vierasavaimelle mahdolliset sisältö- tai sovellusrajoitukset. Toimi näin:

1. Valitse Sisällön ja sovellusten käyttäminen.
Signed-out content restrictions (Sisältörajoitukset uloskirjautuneena) -näyttö, Sisällön käyttöoikeus -asetus korostettuna, asetuksena Rajoittamaton
  1. Vieritä alas ja valitse ikään perustuva sisältötaso, jonka käytön haluat sallia vieraille. Ikään perustuvat luokitukset määräytyvät sijainnin mukaan. Kullakin tasolla saatavilla olevien sisältöjen kuvaus on esitetty näytön oikealla puolella. Paina ohjaimen B-painiketta , kun olet valmis.
Ikäluokkanäyttö, josta on valittu Appropriate up to age 14 (Sopiva enintään 14-vuotiaille)
  1. Jos haluat käyttää muuta kuin Rajoittamaton-asetusta, voit piilottaa iän perusteella kaikki sopimattomat sovellus- tai sisältölistaukset valitsemalla Hide listings in search, stores & apps (Listausten piilottaminen haussa, kaupoissa ja sovelluksissa). Paina ohjaimen B-painiketta , kun olet valmis.
Vieraan käyttöoikeus sisältöön ja sovelluksiin -näyttö, josta on valittu Piilota luettelot haussa, kaupoissa ja sovelluksissa -asetus
  1. Aikuisille tarkoitetut tv-ohjelmat on oletusarvoisesti estetty. Jos haluat muuttaa tätä asetusta, valitse Poista esto aikuisille tarkoitetusta TV:stä ja paina sitten ohjaimen B-painiketta , kun olet valmis.
Poistetaanko esto aikuisille tarkoitetusta TV:stä? -näyttö, valittavissa ovat vaihtoehdot Poista esto ja Peruuta, joka on korostettu.
  1. Oletusarvoisesti konsoli sallii uusien tilien lataamisen tai luonnin, kun konsoliin ei ole kirjautunut sisään kukaan. Voit estää tämän toiminnon varmistamalla, että Anna käyttäjien ladata ja luoda uusia tilejä -asetusta ei ole valittu.
Signed-out content restrictions (Sisältörajoitukset uloskirjautuneena) -näyttö, Anna käyttäjien ladata ja luoda uusia tilejä -asetus korostettuna