Todentamisavaimen muuttaminen Xbox One -konsolissa

Lue tietoja henkilökohtaisen todentamisavaimen muuttamisesta Xbox One -konsolissa tietojesi pitämiseksi suojattuina.

Sinun on tiedettävä nykyinen todentamisavaimesi sen vaihtamiseksi. Jos olet unohtanut sen, perehdy ohjeaiheeseen Xbox Onen todentamisavain on unohtunut.

Aiemmin luodun todentamisavaimen poistaminen

Todentamisavaimen muuttaminen edellyttää, että poistat ensin aiemmin luodun todentamisavaimen:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
Opas on avattu Xbox Onen aloitusnäytössä.
  1. Valitse Asetukset.
Oppaan asetuskuvake on korostettu.
  1. Valitse Kaikki asetukset.
Asetukset-näytössä on korostettu Kaikki asetukset -asetus.
  1. Valitse Tilit-kohdasta Kirjautuminen, suojaus ja todentamisavain.
Asetukset-näytössä on valittu Tili, ja Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain -ruutu on korostettu.
  1. Valitse Poista todentamisavain.
Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain -näytössä on korostettu Poista todentamisavaimeni -asetus.

Uuden todentamisavaimen luominen

Kun olet poistanut vanhan todentamisavaimen, luo uusi avain noudattamalla näitä ohjeita:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
Opas on avattu aloitusnäytössä.
  1. Valitse Asetukset.
Oppaan asetuskuvake on korostettu.
  1. Valitse Kaikki asetukset.
Asetukset-näytössä on korostettu Kaikki asetukset -asetus.
  1. Valitse Tilit-kohdasta Kirjautuminen, suojaus ja todentamisavain.
Asetukset-näytössä on valittu Tili, ja Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain -ruutu on korostettu.
  1. Valitse Luo oma todentamisavain.
Aseta todentamisavain -näytössä on digitaalinen numeronäppäimistö.
  1. Anna kuusinumeroinen todentamisavain ja vahvista se antamalla se uudelleen.
Näyttö, jossa sinua pyydetään antamaan todentamisavaimesi uudelleen.