Xbox Onen todentamisavaimen luominen

Lue tietoja henkilökohtaisen todentamisavaimen luomisesta Xbox One -konsolissa tilisi tietojen pitämiseksi suojattuina. Kun olet luonut todentamisavaimen, voit käyttää sitä myös muissa Xbox One -konsoleissa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Todentamisavaimen määrittämisen edut Xbox One -konsolissa.

Todentamisavaimen luominen

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
Xboxin aloitusnäyttö
  1. Valitse Asetukset.
Xboxin aloitusnäytössä näkyy opas, ja asetuskuvake on korostettu.
  1. Valitse Kaikki asetukset.
Asetukset-päänäytössä on korostettu Kaikki asetukset -asetus.
  1. Valitse Tilit-kohdasta Kirjautuminen, suojaus ja todentamisavain
Tiliasetukset-näytössä on korostettu Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain -asetus.
  1. Valitse Luo oma todentamisavain.
Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain -näytössä on korostettu Luo oma todentamisavain -asetus.
  1. Anna kuusinumeroinen todentamisavain ja vahvista sitten todentamisavain antamalla se uudelleen.
Numeronäppäimistön sisältävä näyttö, jossa sinua pyydetään antamaan todentamisavaimesi uudelleen.

Todentamisavain on nyt määritetty. Jos unohdat todentamisavaimen, voit vaihtaa sen.