Todentamisavaimen poistaminen Xbox One -konsolissa

Jos sinun on muutettava suojausominaisuuksia Xbox One -konsolissa, sinun on ensin poistettava oma todentamisavaimesi. Tältä sivulta saat siihen ohjeet. Voit luoda uuden todentamisavaimen, kun vanha on poistettu.

Todentamisavaimen poistaminen

Toimi näin:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
Opas näkyy Xboxin aloitusnäytön vasemmalla puolella.
  1. Valitse Asetukset.
Oppaan asetuskuvake on korostettu.
  1. Valitse Kaikki asetukset.
Asetukset-näytössä on korostettu Kaikki asetukset -asetus.
  1. Valitse Tilit-kohdasta Kirjautuminen, suojaus ja todentamisavain.
Tiliasetukset-näytön Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain -asetus on korostettu.
  1. Valitse Poista todentamisavain.
Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain -näytössä on korostettu Poista todentamisavaimeni -asetus.

Kirjautumisvalintojen päivittäminen

Tärkeää Jos olet aikaisemmin määrittänyt asetukset niin, että ostosten tekemiseen tai asetusten muuttamiseen vaaditaan todentamisavainta, Xbox One siirtyy oletusarvoisesti pyytämään salasanaa, kunnes muutat suojausasetuksia. Toimi näin:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Tilit-kohdasta Kirjautuminen, suojaus ja todentamisavain.
  5. Valitse Kirjautuminen, suojaus ja todentamisavain -kohdasta Muuta kirjautumis- ja suojausasetuksia.
Kirjautuminen, suojaus ja todentamisavain -näytön Muuta kirjautumis- ja suojausasetuksia -asetus on korostettu.
  1. Vieritä oikealle ja valitse Ei esteitä. Tällöin asetuksille tai ostosten tekemiselle asetetut todentamisavain- tai salasanavaatimukset poistetaan. Voit halutessasi valita Mukauta ja määrittää, milloin haluat, että sinulta kysytään salasanaa/todentamisavainta ja milloin ei.
Näyttöön tulee erilaisia kirjautumis- ja suojausasetuksia. Ei esteitä -asetus on korostettu.