Xbox One -konsolin vierasavain unohtui

Unohtuneen vierasavaimen voi palauttaa kuka tahansa aikuinen, kunhan henkilö tietää salasanan, jolla hän on kirjautunut sisään Microsoft-tiliinsä konsolilla. Aikuisen on kirjauduttava sisään konsoliin vierasavaimen palauttamista varten.

Vierasavaimen palauttaminen salasanan avulla

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Vieritä alaspäin ja valitse tilisi sisäänkirjautumista varten.
  1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta , kun olet kirjautunut sisään.
  1. Valitse Asetukset.
  1. Valitse Kaikki asetukset.
  1. Valitse Järjestelmä.
  2. Valitse Signed-out content restrictions (Sisältörajoitukset uloskirjautuneena).
  1. Vahvista henkilöllisyytesi antamalla Microsoft-tilisi salasana uudelleen.

Huomautus Jos olet unohtanut salasanasi, valitse Unohdin salasanani ja toimi ohjeiden mukaan.
Jos et pysty palauttamaan salasanaasi käyttämällä vaihtoehtoiseen sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon lähetettyä salasanaa, pystyt ehkä palauttamaan sen verkossa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin palauttaminen.

1. Valitse Poista vierasavain.
  1. Jos olet unohtanut vierasavaimen, voit poistaa vierasavaimen antamalla vierasavaimen kolme kertaa väärin ja sitten antamalla Microsoft-tilisi salasanan.
  1. Palauta vierasavain valitsemalla Luo vierasavain.