Xbox Onen todentamisavain on unohtunut

Yleiskuvaus

Jos olet unohtanut todentamisavaimen, jolla kirjaudut Xbox One -konsoliin, ostoksiin tai lasten tilien hallintaan, voit ratkaista ongelman Microsoft-tilin salasanan avulla.

Jos olet unohtanut Microsoft-tilisi salasanan, voit vaihtaa Microsoft-tilisi salasanan.

Voit vaihtaa todentamisavaimen Microsoft-tilisi salasanan avulla toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Kun sinua pyydetään antamaan todentamisavain konsolissa, anna mikä tahansa kuusinumeroinen yhdistelmä kolme kertaa.
Todentamisavaimen syöttönäyttö, jossa on numeronäppäimistö ja sanat ”Käytä ohjainta tai kaukosäädintä ja syötä 6-numeroinen todentamisavaimesi”.
  1. Kun olet antanut todentamisavaimen kolme kertaa, Xbox One pyytää sinua antamaan Microsoft-tilin salasanan. Kirjoita salasanasi.
Salasanan syöttönäyttö ja näyttönäppäimistö
  1. Valitse Tee uusi todentamisavain.
Haluatko uuden todentamisavaimen? -näytössä on asetukset Ei juuri nyt ja Tee uusi todentamisavain, joka on korostettu.
  1. Anna uusi todentamisavain ja vahvista se antamalla se uudelleen.
Numeronäppäimistön sisältävä näyttö, jossa sinua pyydetään antamaan 6-numeroinen todentamisavaimesi ohjaimella tai kaukosäätimellä.