Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Ilmoitus: Your gamertag was last signed in on another Xbox console (Pelaajatunnukseesi kirjauduttiin edellisen kerran toisella Xbox-konsolilla)

Jos profiiliisi kirjauduttiin edellisen kerran eri konsolilla kuin sillä konsolilla, johon olet parhaillaan kirjautumassa, saatat saada seuraavan sanoman:

Gamertag was last signed in on another console. (Pelaajatunnukseen kirjauduttiin edellisen kerran toisella konsolilla.)

Mitä teen, jos saan tämän sanoman?

Tämä tarkoittaa, että käytit toista Xbox-konsolia kirjautuessasi profiiliisi edellisen kerran. Jos tämä pitää paikkaansa, jatka hauskanpitoa! Viesti oli vain tiedoksi. Kirjautumisasetuksilla voit hallita profiilisi käyttöä muissa konsoleissa. Tutustu seuraaviin lisätietoihin konsolisi tyypin mukaan:

Jos kävit pelaamassa ystäväsi luona, etkä muista, jätitkö profiilisi tai tallensitko salasanasi ystäväsi konsoliin, salasana kannattaa vaihtaa, jotta kukaan muu ei pääse käyttämään tiliäsi.

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Valitse Suojaus ja tietosuoja. Koska suojaustiedot ovat luottamuksellisia, sinua pyydetään antamaan koodi, joka lähetetään sinulle tilisi suojaustietoihin kirjattuun sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Näin voidaan varmistaa, että pyyntö on peräisin sinulta.
  3. Valitse Vaihda salasana ja luo uusi salasana.

Jos käytät Xbox 360:tä, voit myös poistaa profiilisi kaikista konsoleista:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Valitse Hallitse laitteita.
  3. Valitse Xbox 360 -profiilin suojaus.
  4. Valitse Edellytä profiilin lataamista.

Mitä pitäisi tehdä, jos en ladannut profiiliani toiseen konsoliin?

Jos saat tämän viestin, mutta et ole viime aikoina kirjautunut Xbox Live -profiiliisi toisella Xbox-konsolilla, joku toinen saattaa käyttää tiliäsi. Jos epäilet, että tilisi on päätynyt vääriin käsiin, vaihda ensin salasanasi:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Valitse Suojaus ja tietosuoja. Koska suojaustiedot ovat luottamuksellisia, sinua pyydetään antamaan koodi, joka lähetetään sinulle tilisi suojaustietoihin kirjattuun sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Näin voidaan varmistaa, että pyyntö on peräisin sinulta.
  3. Valitse Vaihda salasana ja luo uusi salasana.

Jos epäilet tilisi joutuneen murtautumisen kohteeksi, lisätietoja on murretun tilin ratkaisussa. Ratkaisu auttaa selvittämään, onko tiliisi tehty muutoksia. Tämä sisältää myös mahdolliset ostot.

Lisätietoja tilin suojauksesta on ohjeaiheessa Microsoft-tilin suojaus.